PRAZNICI

Ako ovog vikenda idete na hrvatsko primorje, pripremite se: Skoro ništa od neće raditi

Slavi se Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja koji je za mnoge neradni dan

Trgovine u Hrvatskoj neće raditi. Hrvoje Jelavic/PIXSELL

D. R.

4.8.2023

U Hrvatskoj se u subotu (05. 08.) slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja koji je za mnoge neradni dan.

N1.hr provjerio je kako će raditi trgovine i šoping centri taj dan.

Konzum na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i dan hrvatskih branitelja, 5. avgusta 2023. neće raditi. Što se tiče nedjelje, otvoren je samo dio trgovina, a popis možete naći OVDJE. Treba spomenuti i da je Konzum ukinuo dostavu i preuzimanje iz webshopa nedjeljom.

Trgovine Lidla u subotu 5. avgusta, kao ni na praznik Velike gospe 15. avgusta, neće raditi. Od 2. jula Lidl Hrvatska započeo je s primjenom zakona kojim se uvodi neradna nedjelja pa je velik dio trgovina u potpunosti zatvoren nedjeljom, a dio radi. Popis možete pronaći OVDJE.

Kaufland je odlučio zatvoriti sve trgovine 5. i 15. avgusta. Za rad nedjeljom provjerite prema pojedinim trgovinama na karti na ovom linku.

I Plodine su na svojim stranicama obavijestile kupce da će njihove trgovine biti zatvorene na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja, u subotu 05. avgusta te na blagdan Velike Gospe, u utorak 15. avgusta. Dio njihovih trgovina bit će zatvoren i u nedjelju, a detalje pronađite OVDJE.

Ostatak trgovina pogledajte ovdje

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.