"AVAZ" NA LICU MJESTA

U Rovinju počeo 16. Weekend Media Festival

Više od 150 panelista i predavača iz 15 zemalja svijeta, među kojima su vodeći regionalni i svjetski stručnjaci, ovog će se vikenda okupiti na WMF-u

Sa lica mjesta - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3
Miralem  Aščić

22.9.2023

U Rovinju je jučer počeo 16. Weekend Media Festival. Stigla su brojna poznata lica iz medijskog svijeta, a druženje i razgovore prvog dana nastavili su na večernjem partiju dobrodošlice na kojem su nastupili Greg Vilson (Wilson), Ian Puli (Pooley) i Antonio Zuza. 

Više od 150 panelista i predavača iz 15 zemalja svijeta, među kojima su vodeći regionalni i svjetski stručnjaci, ovog će se vikenda okupiti na WMF-u kako bi dali uvid u najaktualnije teme i trendove.

Posjetitelji će ove godine imati priliku saznati koje su to tajne uspješne prodaje gdje će im uz ostala poznata lica, iskustvo moći prenijeti ni više ni manje nego Džordan Belfort (Jordan), stručnjak za poduzetništvo i prodaju.

Prepoznaju li influenseri odgovornost te koliko koriste svoj utjecaj za širenje svijesti o važnim pitanjima objasnit će Hana Hadžiavdagić, Ida Prester, Andrea Andrasi (Andrassy) uz moderatoricu Leu Stanković iz Communisa.

Weekend.16 će zaokružiti RNB Confusion koji slavi dvadesetu godišnjicu, a za zabavu do ranojutarnjih sati pobrinut će se DJ Medo i DJ Turk, Zembo Latifa i gost iznenađenja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.