JEZIVI DETALJI

Mladić (21) u Subotici ubijen pred bratom u automobilu: Napadači ispalili više metaka

Pucnjava se dogodila sinoć pola sata nakon ponoći

Policija obavila uviđaj. Facebook

B. C.

15.10.2023

Mladić F.Z. (21) iz Subotice ubijen je u pucnjavi koja se dogodila kod Subotice kada je u njega pucao muškarac iz pištolja. Kako nezvanično saznaje Republika.rs ubijeni mladić bio je na mestu suvozača u automobilu kojim je upravljao njegov brat.

Obračun u blizini benzinske pumpe

Pucnjava se dogodila sinoć pola sata nakon ponoći na putu Subotica – Palić, nedaleko od benzinske pumpe na Segedinskom putu.

 - Pucnjavi je prethodila svađa na pumpi u kojoj su se, navodno dvojica muškaraca među kojima je ubijeni mladić sukobili sa drugom dvojicom koji su bili u drugom vozilu. Došlo je i do tučnjave... Nakon toga oba vozila su produžila put da bi nedaleko odatle na raskrsnici došlo do pucnjave. Tom prilikom upucan je mladić F. Z. koji je bio na mjestu suvozača u automobilu kojim je upravljao njegov brat - rekao je izvor i dodao:

Policija traga za na padačima

- Prema dosadašnjim informacijama dvojica napadača sa kojima su se braća sukobila, nakon što su ispalili više metaka pobegli su i za njima policija intezivno traga..

U policiji u Subotici potvrdili su da je jedan mladić ubijen u pucnjavi koja se dogodila nedaleko od pomenute benzinske pumpe.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.