BORE MU SE ZA ŽIVOT

Užas u komšiluku: Žena zapalila sina koji joj je došao u posjetu, ranije pokušala i mlađeg (14)

Koja majka može da uradi to svom djetetu? Ostavila me sa osmoro djece i otišla kod drugog čovjeka, rekao je neutješni otac

Žena navodno benzinom polila svog sina. Blic. rs

Blic. rs

3.12.2023

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva iz Kikinde, u Srbiji, jučer je uhapšena S. M. (46) zbog sumnje da je počinila krivično djelo nasilje u porodici.

Žena je je navodno benzinom polila i zapalila svog sina Acu T. (26) koji joj je došao u posjetu. Kako javlja "Blic.rs", njemu se ljekari i dalje bore za život.

Gnusni zločin

Ovaj gnusni zločin dogodio se u petak oko 20 sati u porodičnoj kući. Aca je prebačen u zrenjaninsku bolnicu gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu opekotina na više od 50 posto tijela koje mu tamo nisu mogle biti sanirane te je hitno prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

- Pacijent A. T. koji je primljen u Urgentni centar UKCV zbog opsežnih opekotinskih povreda u trenutku ovog izvještavanja je teškog opšteg stanja. 

Po prijemu u UKCV i inicijalnom primarnom hirurškom tretmanu opekotinskih povreda pacijent je smješten na Kliniku za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola UC UKC gdje se dalje sprovodi intenzivan konzervativni tretman i monitoring -  rekao je PR KCV Siniša Knežević, prenosi "Blic".

Inače, "Blic" nezvanično saznaje kako je S. M. i prije dva mjeseca pokušala zapaliti Acu i njegovog mlađeg brata S. T. (14) koji su joj došli u posjetu.

- Ona je kao i njen ljubavnik notorni alkoholičar i oduvijek je bila problematična i sklona nasilju. Ostavila je supruga sa osmoro djece i preselila se kod Š. LJ. gdje je bila u kućnom zatvoru ali se šetkala okolo bez problema - rekao je za "Blic" izvor upoznat sa tokom istrage.

Teške posljedice

Rade T. otac povrijeđenog Ace T. skrhan bolom i u šoku kaže da ne može da vjeruje i da mu nije jasno kako je S. M. mogla da povrijedi svoje dijete.

- On mi je najstariji sin. Velika mi je rana i teško mi je da ovo pričam. Zadobio je opekotine na preko 50 posto tijela. Vjerovatno će izgubiti vid i kosa mu je skroz izgorjela.

Koja majka može da uradi to svom djetetu? Ostavila me sa osmoro djece i otišla kod drugog čovjeka. Sin je bio ljut zbog toga i razumijem ga. Umio je da je uvrijedi, ali nema te stvari koju je mogao da joj kaže, a da ga ona zbog toga zapali - rekao je Rade za "Blic.rs".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.