DJEVOJČICA IZ SRBIJE

Austrijska policija objavila fotografije: Ove žene se dovode u vezu s nestalom Dankom (2)

Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavljaju da je vrlo vjerovatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije

Isječak snimka iz Beča. Screenshot

E. Ć.

3.4.2024

Austrijska policija je danas objavila kako se na snimku iz Beča najvjerovatnije nalazi nestala djevojčica Danka Ilić (2) iz Srbije, a sada su objavljene i fotografije žena sa snimka.

Podsjetimo, nedavno se pojavio snimak djevojčice koja liči na nestalu Danku za kojom traga cijela Srbija i čiji je nestanak potresao region.

Nije bilo jasno da li se radi o Danki, a austrijska policija je nakon istrage navela kako je najvjerovatnije riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije.

- Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavljaju da je vrlo vjerovatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži hapšenje prema nalogu javnog tužilaštva - saopćeno je iz austrijske policije.

Austrijska policija je uputila apel na sve građane koji su vidjeli ove dvije žene da odmah kontaktiraju nadležne službe.

- Informacije, također anonimne, javite na 01-31310-33800 ili u bilo kojoj policijskoj stanici - poručeno je iz austrijske policije, prenio je Telegraf.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.