HAOS U BEOGRADU

Bivši muž slavne srbijanske glumice sukobio se s opozicionarima, sijevale i pesnice: "Ja sam takve j**o u zatvoru"

„Znaš za šta ja živim? Da je**m takve pedere, ko što ste vi. E zato ja živim. Ja držim Dorćol!“ - poručio je bivši suprug Anice Dobre

Sukob na izborima u Beogradu. Screenshot

D. H.

2.6.2024

Izborni dan za lokalne izbore u Beogradu i Novom Sadu protiče uz napetost, budući da su predstavnici pojedinih opozicionih listi išli na punktove optužujući vladajuća stranka i njenu koaliciju da sakuplja svoje glasače na sumnjiv način.

Tako se na Twitteru pojavio snimak iz Beograda, naselja Dorčol, gdje opozicioni aktivisti stoje ispred kafića Miodraga Softića.

Na snimku koji je objavio "Zeleno – levi front" na društvenoj mreži „X“ vidi se kako Miodrag Sovtić, bivši muž Anice Dobre odguruje kopredsednika ZLF Radomira Lazovića.

Nakon toga nastalo je komešanje i građani koji su se našli ispred picerije pokušali su da smire situaciju i odvoje Sovtića. Međutim, nakon toga nastao je potpuni metež, ali i raspreva između pomenutih aktera.


Na snimku se čuje kako Sovtić u jednom momentu izgovara:

„Znaš za šta ja živim? Da je**m takve pedere, ko što ste vi. E zato ja živim. Ja držim Dorćol!“.

Incidenti ispred picerije počeli su oko 14.30. Kako su saopštili ranije iz opozicije, jedna devojka pokušala je da izađe iz picerije sa bočne strane, a nosila je kesu sa papirima. Tada je došlo do guranja, koškanja i verbalnog sukoba.

Ispred picerije stigla je i policija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.