OBRATIO SE

Vučić otkrio šta će biti teme razgovora na "svesrpskom saboru"

Svaki ministar će da primi svog kolegu iz RS, svako je pronašao svog partnera da vide kako će da rade u budućnosti, klubovi, muzeji, na svakom nivou

Aleksandar Vučić. Milos Tesic / ATAImages / PIXSELL

S. S.

7.6.2024

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas sa Tehničko-putničku stanicu Zemun, gdje je predstavljen novi elektromotorni kineski brzi voz Soko. U obraćanju Vučić je najavio da će sutra, na "svesrpskom saboru", pričati sa Dodikom o izgradnji memorijalnih centara u Beogradu i Donjoj Gradini.

- Bit će velika manifestacija, želimo da pokažemo jedinstvo u opredeljenju da ne krijemo pripadnost istom narodu, poštovanje Dejtonskog mirovnog sporazuma što se tiče RS. Ljudi misle da je to samo sastanak Dodika i Vučića i neka deklaracija koju ćemo da usaglasimo. Svaki ministar će da primi svog kolegu iz RS, svako je pronašao svog partnera da vide kako će da rade u budućnosti, klubovi, muzeji, na svakom nivou. Mnogo je simbolike i mnogo važnih stvari, uplatit ćemo i 10 miliona evra za put Bijeljina - Sremska Rača, donijet ćemo i odluku o izgradnji memorijalnih centara, bit će dobrih stvari - istakao je predsjednik Srbije.

Dodao je da se s priče treba preći na djela.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.