INOVACIJE

Na tržištu zvučnici pogodni za zabave uz socijalnu distancu

Još jedna funkcija nove serije L1 PRO je i prekidač za usmjereni bas

Z. K.

Novi, redizajnirani zvučnici su u prodaji od jučer

Foto: Agencija


Lider na svjetskom tržištu zvučnika, američka kompanija Bose, izbacila je inovativnu liniju zvučnika pogodnih za zabave uz socijalnu distancu. Proizvod iz palete nove linije L1 PRO prilagođen je vremenima pandemije koronavirusa.

Novi, redizajnirani zvučnici su u prodaji od jučer te donose niz pogodnosti za izvođače, DJ-eve, manje i srednje bandove, ali i za čitav niz društvenih događanja. Prijenosni i lagani audio sistemi i zvučnici iz ove serije sadrže tehnološku inovaciju po kojoj se zvuk širi usmjereno i savršeno pokriva prostor pod uglom od 180 stepeni ispred sebe. Na taj način uzvanici mogu na primjerenoj distanci jednako uživati u muzici omiljenog izvođača.

Još jedna funkcija nove serije L1 PRO je i prekidač za usmjereni bas. S tom funkcijom olakšava se rad izvođaču koji je pod manjim udarom basova, ali je i funkcionalno u vremenima socijalno distanciranih zabava, jer se sva snaga iz basa usmjerava prema auditoriju. Uz niz drugih pogodnosti, nova linija L1 PRO zvučnika koju je predstavio Bose, ima i mobilni mikser s kojim se upravlja putem mobitela ili laptopa te s kojim izvođač može biti sam svoj ton-majstor.

Više o temi Zvučnici

INOVACIJE
Moderni i elegantni zvučnici
INOVACIJE
Magični zvučnici od 750.000 dolara
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na