LIFESTYLE

Pokloni od bivšeg koje je sasvim u redu sačuvati

Donosimo ti mali vodič

(J. Be. )

25.2.2015

Sve smo prolazile kroz to. Veza vam je bila kao iz bajke, obasipali ste se ljubavlju, ali i poklonima, a onda odjednom prekid. Ako se pitaš gdje sad sa svim tim stvarima, imamo rješenje. Donosimo ti mali vodič koje je poklone sasvim u redu zadržati.

1. Kućanski aparati
 
Bilo da se radilo o tosteru ili usisivaču, sve su to vrlo praktični pokloni, više nego lični i poslužit će ti itekako dobro i nakon što on ode. Uostalom, tvoj novi dečko sigurno neće ulaziti u rasprave o tome jesi li to sama kupila i svakako će biti jako sretan što imaš te stvari te se znaš služiti njima.
 
2. Odjeća
 
I ovi će ti pokloni itekako poslužiti nakon što on ode. No, ako si u iskušenju da pustiš suzu svaki put kad iz ormara izvadiš onu malu crnu haljinu, koju si dobila za rođendan, možda bi bilo dobro da nakratko odložiš te stvari na dno ormara. Nakon što prođu tuga i bijes, bit će ti drago što si ih zadržala, a sad ćeš u njima izgledati još bolje, jer se tako i osjećaš.
 
3. Nakit
 
Dijamanti su ženini najbolji prijatelji, a ne muškarac koji joj ih je dao. Dobro, ne mislimo baš na prave dijamante, ali da, i nakit je sasvim u redu zadržati, jer ćeš ga kad tad iskoristiti. Također, dobra vijest kod nakita je što ga uvijek može transformirati u nešto drugo, ako baš želiš.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.