KIOSK

Buntovna švedska princeza valjala se po podu crkve na krštenju svoje sestrice

100posto.hr

13.6.2018

Švedska kraljevska obitelj krstila je svoju najmlađu princezu Ejdrien (Adrienne). Ona je treće dijete princeze Medelin (Madeleine) i Kristofera Onila (Christopher O'Neila). Međutim, na krštenju u kapeli palače Drotnigholm u Štokholmu šou je otela četverogodišnja princeza Leonore.

Preslatkoj djevojčici ceremonija je predugo trajala pa se prvo izula, a u jednom trenutku ustala i počela valjati ispred oltara na kojem je misu vodio nadbiskup Antje Jackelén.

I dok je njena majka Madelin, koja je u rukama držala malenu Ejdrien, strogo gledala prema njoj i pokušavala joj šapnuti da se vrati na svoje mjesto, otac Kristofer ju je neuspješno pokušavao dozvati.

Neopterećena svojom kraljevskom titulom i činjenicom da je osma u redu za švedski tron, kao i bijelom svečanom haljinicom, Leonore je pokušavala ubiti dosadu valjanjem po raskošnom tepihu kapele.

Kad joj je i to postalo dosadno, pokušala se igrati s mlađim bratom Nikolasom (Nicolas), ali otac ju je brzo zaustavio.




Ni kasnije nije htjela obuti cipele pa je bila bosa i na službenom fotografiranju.


To nije prvi put da je djevojčica bila nemirna i zabavljala javnost, a živcirala svoje roditelje. Na krštenju svog bratića princa Oskara (Oscara) u crkvi je usred mise pala sa stolice jer se ljuljala, a kad je obitelj pozirala za službeno fotografiranje, ona je počela plesati.

Zbog svega toga javnost je obožava, a mnogi uspoređuju nju i britansku princezu Šarlot (Charlotte), koja je, također, miljenica javnosti zbog svoje spontanosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.