KIOSK Preslatkoj djevojčici ceremonija je predugo trajala

Buntovna švedska princeza valjala se po podu crkve na krštenju svoje sestrice

100posto.hr
13.06.2018 16:23

Švedska kraljevska obitelj krstila je svoju najmlađu princezu Ejdrien (Adrienne). Ona je treće dijete princeze Medelin (Madeleine) i Kristofera Onila (Christopher O'Neila). Međutim, na krštenju u kapeli palače Drotnigholm u Štokholmu šou je otela četverogodišnja princeza Leonore.

Preslatkoj djevojčici ceremonija je predugo trajala pa se prvo izula, a u jednom trenutku ustala i počela valjati ispred oltara na kojem je misu vodio nadbiskup Antje Jackelén.

I dok je njena majka Madelin, koja je u rukama držala malenu Ejdrien, strogo gledala prema njoj i pokušavala joj šapnuti da se vrati na svoje mjesto, otac Kristofer ju je neuspješno pokušavao dozvati.

Neopterećena svojom kraljevskom titulom i činjenicom da je osma u redu za švedski tron, kao i bijelom svečanom haljinicom, Leonore je pokušavala ubiti dosadu valjanjem po raskošnom tepihu kapele.

Kad joj je i to postalo dosadno, pokušala se igrati s mlađim bratom Nikolasom (Nicolas), ali otac ju je brzo zaustavio.

Ni kasnije nije htjela obuti cipele pa je bila bosa i na službenom fotografiranju.

To nije prvi put da je djevojčica bila nemirna i zabavljala javnost, a živcirala svoje roditelje. Na krštenju svog bratića princa Oskara (Oscara) u crkvi je usred mise pala sa stolice jer se ljuljala, a kad je obitelj pozirala za službeno fotografiranje, ona je počela plesati.

Zbog svega toga javnost je obožava, a mnogi uspoređuju nju i britansku princezu Šarlot (Charlotte), koja je, također, miljenica javnosti zbog svoje spontanosti.

NA VRH