ŠOKANTNO

Djevojčica se na Tinderu predstavljala da ima 16 godina, pa se našla sa momkom koji se odmah pretvorio u monstruma

Bio savršeno svjestan kojeg uzrasta je djevojčica, kada je i dalje insistirao da je vidi

Trevis Mekadams: U zatvoru zadržan do izricanja presude. Društvene mreže

Avaz.ba

23.12.2018

Muškarac star 21 godinu uhapšen je zbog pedofilije nakon što je silovao maloljetnicu staru 11 godina koju je upoznao putem Tindera. 

Kako se navodi, njega je policija uhapsila nakon što je žrtvina majka prijavila silovanje u martu ove godine, više mjeseci nakon što se napad i dogodio.

Prema saopćenju iz policije, djevojčica je napravila profil na Tinderu, gdje se predstavila da ima 16 godina. Mekadams i ona su počeli da se dopisuju prvo na toj mreži, da bi se kasnije prebacili na Snapchat, da bi se poslije dogovorili i da se nađu. Kako je djevojčica izjavila, pedofil ju je spopao odmah pošto je izašla iz kupatila. On je navodno stavio ruke na njen vrat, pokrio joj je usta i silovao je. 

Međutim, prema njenim riječima, napad se ponovio u januaru ove godine, pošto se ponovo s njim našla zbog, kako je rekla, straha da će joj nauditi na neki način. 

Detektiv koji je radio na slučaju Kendl Dejvis (Candl Davis) izjavio je da je Mekadams bio savršeno svjestan kojeg uzrasta je djevojčica, kada je i dalje insistirao da je vidi. 

On je u zatvoru zadržan do izricanja presude i i određena mu je kaucija u visini od 200.000 dolara (oko 340.000 KM).

Iz policije su izjavili da roditelji moraju voditi računa o tome šta im djeca rade za kompjuterom i putem aplikacija na mobilnom telefonu, pošto često instaliraju aplikacije za koje njihovi roditelji nisu ni svjesni da ih imaju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.