FLORIDA

Udala se za polubrata pa svojom izjavom o incestu zgrozila javnost

Postali su intimni već na drugom sastanku, a nakon samo nekoliko sedmica počeli su i živjeti zajedno

Postali su intimni već na drugom sastanku. Društvene mreže

E. Š. / Avaz.ba

6.6.2019

Debi Zutant (Debby, 51) s Floride udala se prije četiri godine za polubrata Džoa (Joe, 38).

Debi i Džo su 15 godina krili svoju vezu od porodice, prenosi "The Sun". Nakon što su se vjenčali, priznali su svojoj porodici da su zaljubljeni. Neki članovi porodice su to prihvatili, ali bilo je i onih koji su bili zgroženi.

Njih dvoje imaju istog oca, ali nisu odrasli skupa. Kada su se upoznali 2003., Debi je kazala da je to bila ljubav na prvi pogled. Imala je tad 35 godina, a Džo 23.

Postali su intimni već na drugom sastanku, a nakon samo nekoliko sedmica počeli su i živjeti zajedno. 

Od porodice su krili svoju vezu godinama. Matičar, kada su se vjenčali, nije primijetio ništa čudno jer imaju različita prezimena.

- Znam da dijelimo istu krv, ali mi nismo odrasli zajedno, tako da je to skroz drugačije. Ja sam usvojena kad sam imala tri godine. Oduvijek sam imala osjećaj da mi nešto nedostaje. I onda sam upoznala moju pravu porodicu. Platila sam privatnog detektiva koji je našao moje biološke roditelje. Tada mi je otac rekao da imam i polubrata. Odlučila sam ga potražiti. I odmah smo kliknuli. I Džo je priznao da osjeća nešto prema meni. Skrivali smo to od porodice. Kad bi neko slučajno navratio, lagala sam da je Džo spavao na kauču. Na porodičnim okupljanjima bili smo samo brat i sestra - kazala je Debi.

Njihov otac preminuo je prije tri godine i nikad nije saznao da su počinili incest.

- Znam da je ilegalno, ali previše smo zaljubljeni da bismo marili - zaključila je Debi.

Brak između bliskih srodnika je zakonom zabranjem u Americi, pa im prijeti zatvorska kazna do 15 godina zatvora.

S kritičarima se Debi obračunala i na društvenim mrežama.

- Od*** svi. Prestanite odraslim ljudima naređivati šta da rade. Ako vam se ne sviđa, ne morate to da radite. Otkad ste vi svi sudije? Idite u crkve, pustite nas na miru - napisala je Debi.

Podijelila je s pratiocima i članak u kojem objašnjava kako incest nije toliko loš i kako parovi koji počine incest mogu imati djecu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.