SAPUNICE Posvađala se s mladoženjom na svadbi oko novca

Sjećate li se odbjegle nevjeste Elde Mujčin?

Započela je svoj život nakon drame koju je doživjela na vjenčanju

A. Nu.
15.07.2019 22:06

Elda Mujčin: Nije se pomirila s mladoženjom

Foto: Društvene mreže

Elda Mujčin, odbjegla nevjesta o kojoj je bh. javnost čitala, započela je svoj život nakon drame koju je doživjela na svadbi. 

Naime, mlada samohrana majka život je uzela u svoje ruke, skupila hrabrost i svaki svoj dah posvetila sinu kojem je dobila sa Edinom Huseljićem, mladoženjom od kojeg je otišla nekoliko sati nakon vjenčanja.

Inače, priča o odbjegloj nevjesti kao bomba odjeknula je ne samo u našoj zemlji već i u cijelom regionu. Iako su mnogi mislili da će se Elda zbog trudnoće vratiti svom mužu, to se nije desilo o čemu svjedoče njeni statusi, koje svakodnevno objavljuje na Facebooku.

  • Objava Elde Mujčin
    Objava Elde Mujčin Foto: (Facebook)

- Ti se nećeš sjećati one noći kada sam sama ležala u bolnici u najstrašnijim ujedno i najdivnijim bolovima,promatrala mjesec tiho šaputala,tebi i sebi: "Možemo mi ovo".

Ti se nećeš sjećati kako si me pogledao samo nekoliko sekundi nakon što si došao na ovaj svijet, kao ni mene kako te privlačim na grudi i šapućem ti na uho "Zdravo, dušo."

Ti se nećeš sjećati kako si, kao čarobnim štapićem, izliječio moj slomljeni duh. Kako si zacijelio moje srce. Ispunio moj život. Bila sam tako izgubljena prije nego što sam te dobila,a ti si me ponovno sastavio - napisala je u emotivnom statusu Elda Mujčin.

  • Elda Mujčin: Možemo mi ovo
    Elda Mujčin: Možemo mi ovo Foto: (Facebook)

Inače, sudbina ovo dvoje mladih posebno je zanimljiva, jer je na njihovom vjenčanju izbila svađa između Elde Mujčina i Edina Huseljića oko prikupljenog novca na njihovom vjenčanju.  A nije ga bilo malo, na tacnu je bacalo 300 gostiju koji su došli da ih isprate u zajednički život.

Komentari

NA VRH