BURNO

Bivši kralj tvrdi da dijete nije njegovo, ruska ljepotica spremna na DNK test

Njegovi su advokati demantirali optužbe da je on napustio nju i dijete, već tvrde da je ona sama otišla i vratila se u Rusiju

Oksana i Muhamad iz sretnijih dana. Agencija

Z.K. / Avaz.ba

2.11.2019

Ruska kraljica ljepote čiji se bajkoviti brak s bivšim malezijskim kraljem raspao ranije ove godine, objavila je ekskluzivne fotografije na kojima se prvi put vidi lice njenog sina.

- Evo mog princa – napisala je 27-godišnja Oksana Vojvodina ponosno pokazujući svog sinčića svijetu.

Ismail Leon sada ima pet mjeseci, a neodoljivo liči na Sultana Muhameda V, muškarca za kojeg Oksana tvrdi da je djetetov otac.

- Jako liči na svog oca, a ima i to azijsko lice - rekla je Oksana u ekskluzivnom intervju za jedna medij.

Također, tvrdi da je dijete začeto na njihovom medenom mjesecu u Australiji nakon što su se vjenčali u 2018. godine. Penzionisani sultan (50) prekinuo je s bivšom Miss Moskve kada je ona bila četiri mjeseca trudna. Par je sada u velikoj svađi zbog finansija.

Kako su ranije pisali strani mediji, razvod je pokrenuo upravo sultan, koji je početkom ove godine napustio malezijsku monarhiju nakon što je otkriveno da je njegova mlađahna supruga svojevremeno imala seksualni odnos u bazenu u jednom ruskom rijaliti TV šouu koji se snimao u Meksiku.

O bračnoj krizi Muhamada i Oksane počelo se šuškati još početkom ove godine, ali takva nagađanja tada je oštro odbacio njen otac. U intervjuu je Oksana ispričala kako je njen bivši suprug plakao od sreće kada je čuo da je ona trudna, a zatim je napustio i nju i dijete.


Jako liči na svog oca, a ima i to azijsko lice - rekla je Oksana. Agencija

- Uživam u svakom trenutku majčinstva i zbilja mi je žao da Leonov otac sve ovo propušta. Propustio je sve od dana njegova rođenja, do toga da ga grli, ljubi i provodi vrijeme s njim - rekla je i dodala da joj je sultan rekao da su djeca njihovo nasljeđe kad su počeli planirati porodicu.

Ruska kraljica ljepote ističe da je Leon bio planirana beba, a ime je dobio po njenom ocu.

- Nakon našeg vjenčanja 2018., počeli smo planirati trudnoću. Otišli smo na odmor, bilo je to poput medenog mjeseca, jer smo otputovali odmah nakon vjenčanja. Zatrudnjela sam tokom tog odmora u Australiji - ispričala je.

Tadašnji kralj, koji je kasnije abdicirao iz još nepoznatih razloga, bio je jako sretan kad je čuo da mu je žena trudna. Međutim, sada da je sultan optužio bivšu suprugu da to dijete nije njegovo, ali je ona rekla da će zatražiti sudsku potvrdu da je on zaista djetetov biološki otac te da je spremna na DNK test koji bi to potvrdio.

Iz palače malezijske države Kelantan kažu da Oksana samo želi novac.

- Što ona misli ko sam ja, Bil Gejts (Bill Gates) - pitao se sultan.

Njegovi su advokati demantirali optužbe da je on napustio nju i dijete, već tvrde da je ona sama otišla i vratila se u Rusiju. Dodaju da su joj isplatili velik novac, kao i da je dobila automobil Porsche Cayenne te više komada skupocjenog nakita. Ona tvrdi da je prsten morala prodati po triput nižoj cijeni od onoga što vrijedi kako bi pokrila svoje medicinske troškove u Švicarskoj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.