JAPAN

Louis Vuitton otvorio prvi luksuzni kafić i restoran

Sretnici se mogu odlučiti za sjedenje za svečanim stolovima ili za visokim barom koji gleda na otvorenu kuhinju

Avaz.ba

Kožna sjedišta su u tonu nakita

Foto: Agenacija


Louis Vuitton otvorio je restoran i kafić u svojoj novoj prodavnici u Osaki u Japanu. Sugalabo V je prvi restoran koji je Louis Vuitton stvorio u okviru jedne od svojih prodavnica. Zauzima posljednji sprat nedavno otvorene podružnice brenda na Midosuji - bulevaru u centralnoj Osaki koji je ispunjen luksuznim modnim buticima.

Restoran vodi japanski kuhar Iosuke Suga, koji se 2015. godine proslavio, kada je otvorio intimni restoran u Tokiju. Sugalabo V ima sličnu privatnu atmosferu. Uz pristup kroz skrivena vrata restoran sadrži nekoliko čokoladno-smeđih trpezarija u kojima se mogu naći samo male grupe ljudi.

  • Na zadnjem spratu nalazi se kafić

    Na zadnjem spratu nalazi se kafić

    Foto: Agencija


Sretnici mogu se odlučiti za sjedenje za svečanim stolovima ili za visokim barom koji gleda na otvorenu kuhinju. Kožna sjedišta u tonu nakita su razmještena po čitavom prostoru, dok je pod obložen monohromatskim pločicama u obliku romba.

Zlatne mesingane cijevi, također, se uvijaju po zidovima restorana i oko polica na kojima se nalaze sjajne posude i šerpe. Na zadnjem spratu prodavnice Osaka Midosuji Louis Vuitton nalazi se i Le Cafe V.

Više o temi Louis Vuitton

LJEPOTICE IZ SUSJEDSTVA
Lana Jurčević osvaja svjetsku muzičku scenu
NA VRH

Podijeli članak na