DUPLA SREĆA

Žena i ljubavnica mu se porodile istog dana u istoj bolnici

Njih dvije su se istog dana porodile, a čini se da je pravi skandal nastao nakon što je supruga saznala da dijeli bolnički prostor sa ženom koja joj je ljuti neprijatelj

Avaz.ba

Žne se porodile istog dana, u istoj bolnici

Foto: Ilustracija


Jedan muškarac je postao otac dvoje djece u gotovo isto vrijeme - jedno mu je rodila supruga, a drugo ljubavnica, a ono što je zasigurno mnoge iznenadilo je da su se žene porodile istog dana, u istoj bolnici.

Da su emotivni odnosi, ali i prevare, često komplikovani, govori priča muškarca koji je dobio dijete sa zakonitom ženom, ali i ljubavnicom, piše Telegraf.rs.

Njih dvije su se istog dana porodile, a čini se da je pravi skandal nastao nakon što je supruga saznala da dijeli bolnički prostor sa ženom koja joj je ljuti neprijatelj. 

Akušerska sestra zaposlena u bolnici je zabilježila svađu ovog para koja je objavila video a u kojem se može čuti žučna rasprava između muškarca i žene. 

Očigledno da je babica bila svjedok skandala, ali i da je sakrila od supruge da se njegova ljubavnica nalazi u porodilištu, prenosi "Telegraf.rs".

Više o temi Beba

KORISNO
Kad je dojenče sito?

Više o:

Beba Muškarac Žena
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na