LOS ANĐELES

Uskoro se otvara hotel za ljubitelje viskija

U hotelu će gosti moći vidjeti viski minibarove, viski fontanu, besplatne degustacije i veličanstveni restoran na krovnoj terasi

Dizajniran je kao struktura sa sedam spratova. Agencija

Z. K. / Avaz.ba

8.9.2020

Ljubitelji viskija definitivno imaju povoda za radost. Odgovarajući na sve njihove potrebe, novi hotel “The Whisky Hotel“ će uskoro biti otvoren u Los Anđelesu. Dizajniran kao zdanje sa 134 veličanstvene sobe, ovaj posjed će nuditi brojne pogodnosti, uključujući i viski fontanu. Prema najavama, hotel je vrijedan 35 miliona dolara.

Dizajniran je kao struktura sa sedam spratova, a za goste će biti spreman 2022. godine. U hotelu će gosti moći vidjeti viski minibarove, viski fontanu, besplatne degustacije i veličanstveni restoran na krovnoj terasi. Pored toga, viski somelije će biti dio osoblja, a njegov zadatak će biti da svakom gostu pomogne u avanturi degustacije.

“The Whisky Hotel“ ima za cilj da odgovori na potrebe niše, odnosno viski-turizam, a to planira da učini stvaranjem unikatnih iskustava za poznavaoce i amatere koji prave svoje prve korake u ovom univerzumu.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.