DUBAJI

Platili 95.000 dolara da bi se pol njihove nerođene bebe objavio na Burj Khalifi

U trenutku kada se na najvišoj zgradi svijeta pojavila plava boja i natpis "It's a boy" roditelji nisu mogli da sakriju euforiju

Budućim roditeljima dječaka svi prisutni su odmah čestitali. Agencija

Z. K. / Avaz.ba

12.9.2020

Influenserski par Anas i Asala Marvah (Marwah) platili su nevjerovatnih 95.000 dolara da bi se pol njihove nerođene bebe objavio na Burj Khalifi. Sve su, naravno, snimili i objavili na YouTubeu, a snimak je u dva dana pregledan više od 15 miliona puta, dok na društvenim mrežama ne prestaje da se širi.

U trenutku kada se na najvišoj zgradi svijeta pojavila plava boja i natpis "It's a boy" roditelji nisu mogli da sakriju euforiju, a posebno je bio euforičan Anas, koji je držao kćerku Milu koja mu je od sreće umalo ispala iz ruku.  Budućim roditeljima dječaka svi prisutni su odmah čestitali, ali na društvenim mrežama reakcije nisu iste. Mnogi par osuđuju zbog poteza kojim je potrošena velika količina novca.  

- Željeli smo da učinimo nešto jedinstveno i nezaboravno kako bismo svi to mogli da pogledamo u budućnosti i sjetimo se šta smo kao porodica izgradili – kazala je Marvah.

Tviter nalog Burj Khalifa, koji je takođe podijelio video i čestitao paru. Anas i Asala poznati su influenseri iz Dubaija. Ona ima 2,6 miliona pratilaca, a on 2,5, dok i njihova kćerka ima Instagram profil.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.