NOVITETI

Unikatni Batmobile stoni sat za svaki dom

Dolazi sa 12 komponenti, 115 dijelova tijela i 397 djelova mehanizma. Poređenja radi, tipični mehanizam ima 130 komponenti

Z. K.

Sat je dugačak 12 inča

Foto: Agencija


Tudio „Kross“ kreirao je Batmobile stoni sat, koji je kreiran na osnovu 1.989 Batmobile automobila, a predstavlja vrhunski kolekcionarski komad, koji će cjeniti svi ljudi koji uživaju u besprijekornom kvalitetu izrade i historiji filma.

Bilo da ste ljubitelj Betmena ili ne, sigurni smo da ovom stonom satu možete pronaći posebno mjesto u svom domu. Sat dolazi sa 12 komponenti, 115 dijelova tijela i 397 djelova mehanizma. Poređenja radi, tipični mehanizam ima 130 komponenti.

Pored toga, frekvencija sata je 21.600 bph. Sat je dugačak 12 inča, dok je njegovo tijelo većim dijelom napravljeno od crno obojenog aluminijuma. Mehanizam sata se ručno navija, a nudi rezervu energije u trajanju od 30 dana. Sate i minute predstavljaju dva horizontalna cilindra, dok se vertikalni regulator nalazi u turbini.

Sat, također, dolazi sa zatamnjenim prozorima, koji vam daju mogućnost da zavirite u unutrašnjost mehanizma, dok pored toga sadrži i specijalni ključ. Na kraju, ovaj sat će biti proizveden u samo 100 komada, sa cijenom od 29.900 dolara.

NA VRH

Komentari

Podijeli članak na