LIFESTYLE

DA LI STE MEĐU NJIMA? Ova tri horoskopska znaka ostavljaju suprotni pol bez daha!

Imaju talenat za flert

Mi. K.

18.2.2015

Pojedini horoskopski znaci su pravi zavodnici. Imaju "talenat" za flert i njima to ide lako. Provjerite koja su tri znaka kojima malo ko može odoljeti i koja suprotni pol ostavljaju bez daha.

BIK

Bik spada u vrhunske zavodnike iako je nesvjestan svoje senzualnosti. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umjeća Kamasutre iako je nikada nije ni pročitao. Umije da napravi pravi ugođaj i da učini da se partner osjeti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvjesno privuku i one koje ne bi željeli. Njihove usne prosto mame svakoga.

BLIZANCI

Blizanci su kraljevi šarma. Njima se naprosto ne može odoljeti. Blizanci uživaju u igri zavođenja i komunikacije. Obično su nadareni dobrom fizionomijom, a njihov adut je nemiran i neuhvatljiv pogled. Oni osvajaju komunikacijom i intelektom. Njihov pozitivan stav privlači ljude i sa njima je je vrijeme prijatno ispunjeno, toliko da poželite da je uvijek pored vas.

ŠKORPIJA

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton. Škorpiju je teško ne primjetiti. Njen zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud, ne mogu vas ostaviti ravnodušnim. Ovo je znak koji duboko osjeća i njena intuicija je izražena do te mjere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a s obzirom da je u emotivnom smislu veoma predana uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njeno umjeće vođenja ljubavi se ne zaboravlja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.