LIFESTYLE

ŠTA TO KOMŠIJA RADI Šetala je svog muškarca kao psa, gledala je TV s kartonskim Bieberom

Kompanija „ English Blinds“ napravila je istraživanje na temu najčudnijih stvari koje ste slučajno vidjeli kod komšija

Autor:E. Ma.

12.7.2016

Kompanija „ English Blinds“ napravila je istraživanje na temu najčudnijih stvari koje ste slučajno vidjeli kod komšija. Neki od "znatiželjnika" podijelili su s javnosti što su sve vidjeli kroz prozor komšijinog doma. Neke priče su bizarne, a neke urnebesno smiješne.

Jedan čovjek je ispričao da je vidio susjedu kako stavlja svoje grudi na kuhinjsku vagu, dok je drugi ispričao da njegove komšije imaju čudan ritual.

- Jednom sam šetao psa i vidio kroz prozor obližnje zgrade ženu u crnoj koži kako šeta svog "psa" odnosno muškarca u dnevnom boravku - rekao je radoznali komšija.

Jedna žena je svjedočila ozbiljnom slučaju "Biebermanije" i vidjela ženu koja je potpuno opsjednuta svojim idolom Justinom Bieberom.

- Prilično čudna situacija. Osim postera kojima je obljepila cijeli stan, vidjela sam je jednom kako gleda TV s kartonskim Bieberom ljudske veličine. Jezivo... - rekla je žena.

Jedan perač prozora ostao je zapanjen i kada su vidjele ženu kako večera s mačkama.

- Najčudnije što sam ikada vidio, dok sam radio kao perač prozora, je starica koja večera sa svojim mačkama. Stol je bio serviran za mačke, sjedile su na stolicama i svi zajedno večerali – ispričao je on.

Jedan Britanac je ispričao sličnu priču, samo sa sovama.

- Moj komšija je pomalo ekscentričan. Oduvijek sam znao da drži sove, ali nisam znao da žive s njim u kući. Jedno jutro sam doručkovao i pogledao kroz prozor, a komšija je također doručkovao - sa sovom na glavi. Najbolje od svega je što je bio opušten kao da je to najnormalnija situacija na svijetu - rekao je zbunjeni komšija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.