LIFESTYLE

Objavila ovu fotografiju na Instagramu, a nekoliko trenutaka kasnije bila mrtva

Zakoračila u smrt

(Al. Ti.)

14.7.2016

Colleen Burns iz Orlanda u petak je planinarila s prijateljima u blizini planinarske staze South Kaibab Trail, nakon čega je snimila fotografiju na vrhu litice Grand Canyona s koje je trenutak nakon što ju je postavila na Instagram zakoračila u smrt, piše časopis People. Policija je njenim roditeljima priopćila da je tijelo Colleen pronađeno na dnu kanjona, a preminula je od višestrukih ozljeda zadobivenih padom.

- Vidjela sam njenu zadnju fotografiju koju je objavila prije smrti. Trnci su me prošli jer se bojim visine i bilo me strah za nju. Brzo sam ugasila kompjuter jer sam se silno uplašila. Drugi dan su nam javili da je više nema - izjavila je Catherine Burns, Colleenina majka.

Catherine se prisjetila posljednjeg razgovora s Colleen, to jest prije njenog puta u Grand Canyon.

- Kao tipična majka uvijek sam se brinula o njoj pa sam joj postavila puno pitanja o putovanju, sigurnosti i ostalom. Zadnje što mi je rekla jest da je zadovoljna sa svojim životom te da želi putovati i vidjeti svijet - priča Catherine koja se planirala preseliti u Morton kako bi bila bliže svojoj kćeri.

- Bila sam tako ponosna na nju. Imala je toliko ljubavi za dati svijetu. Najradije je željela da svi ljudi budu ljubazni i najbolji što mogu biti - prisjetila se majka tragično preminule djevojke. Colleenin otac, Jim Burns, nada se bar da će smrt njegove prerano preminule kćeri dati biti drugim planinarima poticaj da se pridržavaju pravila. Dodao je ipak da ne želi da smrt njegove kćeri obeshrabri ljude da uživaju u životu, ali da treba živjeti sigurno.

- Colleen je bila tip osobe koja se nije bojala ničega, jedva je čekala napraviti nešto novo. Razmišljala je na način - imam samo jedan život i sve dok nitko ne strada, želim se upuštati u pustolovine. Voljela je izlaske i zalaske sunca. Ova nesreća je strašna - ispričao je otac. Catherine i Jim tijelo svoje kćeri kremirat će u subotu.

- Slavit ćemo njen život, znamo da bi to voljela. Voljeli smo je puno, a ona je bila jedna predivna žena. Od nje nismo mogli tražiti ništa više, osim da smo više vremena proveli zajedno - zaključili su roditelji shrvani gubitkom sreće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.