PREVARA

Balkanac mjesec pratio suprugu, a onda je uhvatio na djelu sa starijim muškarcem u automobilu nasred poljane

Uhvatio ženu s drugim muškarcem

Avaz.ba

14.7.2018

Neimenovani čovjek iz Bitolja, na jugu Makedonije, mjesec je pratio svoju suprugu, sumnjajući da ga vara, a onda ju je u automobilu, nasred poljane, uhvatio kako "radi radnju" sa starijim proćelavim muškarcem. 

Tu su pale teške riječi, ali ne i krv, a da bi se osvetio svojoj ženi i njenom ljubavniku, videoklip je postavio na YouTube.

Na videu se vidi kako muž prilazi automobilu u kome je njegova obnažena žena bila u ljubavnom zagrljaju s nepoznatim i golim čovjekom.

Bijesni muž je prvo "kulturno“ pokucao na zadnje staklo automobila, a kada je otvorio vrata iza suvozača, na zadnjem sjedištu je imao šta da vidi. Svoju ženu "na gomili“ sa starijim proćelavim muškarcem.

- Gdje si, more, ku**o - zavikao je njen muž.

Stariji čovjek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta riječima: ''Ćuti ti, more!''

- Znao sam da ću te uhvatiti, mjesec te pratim. Zar te nije sram? A ti, pederu, pusti je da ti ne prebijem noge. Pusti je. Za ovo ćeš da mi platiš - vikao je muškarac. 

- Ko si ti - upitao ga je švaler.

- Ko sam? Čut ćeš veoma dobro, platit ćeš ti za ovo, odsjeći ću ti vrat - rekao je muž.

- More, marš odavde - odgovorio mu je švaler, nakon čega je bijesan muž otišao, ali je u znak osvete taj videoklip postavio na YouTube.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.