LIFESTYLE

Melanija nije jedina ljepotica: Pogledajte supruge hrvatskih političara

100posto.hr

24.7.2018

Melania Tramp (Trump) sigurno je jedna od najljepših žena političara u novije doba.

Bivša manekenka, Slovenka udajom za Donalda Trampa sigurno nije ni slutila da bi jednog dana mogla ući u Bijelu kuću. Ipak, to se dogodilo, a osim u ovog moćnika, oči svijeta uvelike su uprte i u zgodnu gospođu Tramp pa se prati redovito što je odjenula i gdje se pojavila.

Uglađena i fina, dokazuje Melania koliko zgodnih dama donosi ovo podneblje pa se i lica s domaće političke scene tako mogu pohvaliti zgodnim damama.

Hrvatska verzija Trampa svakako bi bio Željko Kerum. Iza sebe ima jedan brak, koji se prekinuo zbog njegove ljubavi s Fani Horvat. Atraktivna poduzetnica osvojila je Kerumovo srce pa je zbog nje završio i svoj dugogodišnji brak. S Fani je Kerum i danas, a u braku su dobili dvoje djece. Dok je odrađivao svoj gradonačelnički mandat u Splitu, Fani je bila njihova Melania. Uvijek lijepo odjevena i njegovana, često je uz Željka u javnosti privlačila poglede.

Neprikosovena kraljica kad su stil i ljepota žena političara u pitanju bila je i ostala Ana Karamarko. Krasi Anu ljepota, ali i jako puno stila pa privlači pozornost gdje god se pojavi. Otkako ga nema na javnoj sceni, manje se može i Anu vidjeti, što je prava šteta. Ovaj par vjenčao se prije tri godine, a 2015. godine dobili su i dijete. Djevojčica je njegovo treće, a njezino prvo dijete.

Kada se pojavio na javnoj sceni, mladi Božo Petrov privukao je priličnu pozornost. A, kada se s njim pojavila i supruga Maša, pozornost se podijelila. Zgodna učiteljica sa suprugom se zna pojaviti na nekom od neformalnih izlazaka, a uvijek ga prati jako dobro odrađenim stajlingom i širokim osmijehom. Skladni par ima tri sina, a zajedno su dugo godina.

Svoju samozatajnu suprugu Zdravko Marić upoznao je tijekom studiranja, iako su se upoznali još za vrijeme srednje škole. Vezalo ih je prije ljubavi prijateljstvo. Danas su sretan bračni par te imaju dvoje djece. Najčešće ih se može vidjeti u zajedničkim izlascima na koncerte, a vole bodriti i naše sportaše na utakmicama. Zgodna Nataša tada će privući pozornost svojim ležernim, ali pomno odabranim stajlingom.

Dubrovkinja Ana Maslać Plenković s premijerom ima dvoje djece, a u braku su od 2014. godine. Zgodna 38-godišnja Ana iznimno je samozatajna, posvećena poslu i porodici. Javnost ju je bolje mogla upoznati, odnosno vidjeti, kada je sa suprugom otišla u posjet papi Franji u Vatikan. U elegantnoj crnoj haljini, noseći tradicionalne naušnice, Ana je zablistala.


Ana Maslać Plenković - Avaz
Nataša Marić - Avaz
Maša Petrov - Avaz
Ana Karamarko - Avaz
Fani Horvat - Avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.