ČUDNO Neobična romansa

Nevjerovatno: "Udala sam se za tatu svoje najbolje prijateljice i sad sam joj maćeha"

Index.hr

Djevojka Tejlor (27) upoznala je 52-godišnjeg Kerna Lehmana preko svoje 30-godišnje prijateljice Amande. Naime, Kern je Amandin otac. Čim su se upoznali planula je ljubav na prvi pogled, a o njihovoj romansi tekst je objavio The New York Post pod naslovom "Udala sam se za oca svoje najbolje prijateljice i sad sam joj maćeha". 

"Bio mi je jako zgodan", ispričala je Tejlor za Caters News Agency. "U vrijeme kad smo se upoznali ja sam radila s Kernovom kćerkom Amandom. Ona je bila moja najbolja prijateljica. Bila je udata, a i ja sam bila u vezi u to vrijeme", prisjetila se, prenosi Index.hr.

Na početku je Tejlor bila pomalo skeptična o tome da prohoda s ocem svoje prijateljice, no kaže da je nakon nekog vremena prešla preko toga. Vjenčali su se u maju. "I moji roditelji su na početku bili zabrinuti, mama je bila uzrujana jer je to otac moje prijateljice, ali znali su da sam uvijek hodala sa starijim muškarcima", kaže Tejlor i dodaje da njena porodica sad podržava njihov brak.

I stranci primjećuju njihovu razliku u godinama pa Tejlor priča da je Kernu javni bilježnik rekao: "Vaša kćerka može potpisati ovdje", kad su kupovali kuću. Također, kaže i da ih često uspoređuju s Ketrin Zeta Džons (Catherine Zeta Jones) i Majklom Daglasom (Michael Douglas).

Kaže i da imaju mnogo toga zajedničkog, no da su već i razgovarali o mogućnosti da Kern umre prvi. "Već smo se susreli s advokatom zbog toga, to nije tema s kojom se puno žena u 20-im godinama života mora nositi. Ali ko zna što sutra nosi", zaključila je Tejlor.

Dodala je i da ne planiraju djecu, a za sve one koji ih osuđuju zbog razlike u godinama ima poruku. "Ako ste sretni i kliknete, to se ne tiče nikoga osim vas. A kvragu s onima koji vas osuđuju", kaže.

NA VRH

Podijeli članak na