Ova tri horoskopska znaka će pronaći pravu ljubav još do kraja godine

ZANIMLJIVO Astrologija ne može savršeno predvidjeti kada ćete se sresti s osobom vaših snova

Ova tri horoskopska znaka će pronaći pravu ljubav još do kraja godine Sudeći prema astrološkim kretanjima

Iako astrologija ne može savršeno predvidjeti kada ćete se sresti s osobom vaših snova, sudeći prema trenutnim astrološkim kretanjima – ova tri horoskopska znaka imaju veliku šansu naći pravu ljubav do kraja godine.

Ovan

Kada završi period retrogradne Venere 16. novembra, u vašoj sedmoj kući veza doći će do pravog požara. 

Možda će vam univerzum pomoći da pronađete osobu koja će vas u potpunosti razumjeti. Ali imajte na umu da, ako se mijenjate da biste impresionirali pogrešnu osobu, možete izbaciti pravu.

Škorpija

Pošto će Venera proći prvu polovicu retrogradnog kretanja u vašem znaku, ovo će biti odlično vrijeme za vaš ljubavni život.  Nakon 2. decembra, očekujte odličan kraj jeseni, posebno kada je u pitanju osoba koja vam se zaista sviđa. Vi ćete zračiti privlačnom energijom i neće biti osobe koja vas neće primijetiti.

Vaga

Stvarno dobar period dolazi nakon 16. novembra, kada vas očekuju velike promjene. Poboljšali ste svoje samopoštovanje, karizmu i atraktivnost. Ne samo da ćete biti najatraktivnija osoba gdje god da odete, već ćete imati puno mudrosti za ljubav koja će vas voditi kroz ovaj romantični period.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH