KAŽNJENE U CRNOJ GORI

Golišave djevojke s Jadranske magistrale su članice "Guznog odreda"

Samo smo pomagale vatrogascima da operu cestu, kazale su

24sata.hr

Pritekle vatrogascima u pomoć

Foto: Twitter


Tri djevojke kažnjene prošle sedmice zbog golotinje na Jadanskoj magistrali pripadaju takozvanom "Guznom odredu" (Butt squad). Djevojke su Ukrajinke, a ovo im nije prvi susret s policijom, piše 24sata.hr.

Naime, nedavno su završile i u zatvoru nakon što su se, s još desetak kolegica, snimale gole na terasi jednog nebodera u Dubaiju.

 • Pogled sa nebodera

  Pogled sa nebodera

  Foto: Društvene mreže


Sad su skandal napravile i u Crnoj Gori. Prvo su šetale gole Kotorom, a onda su se i snimale na Jadranskoj magistrali, zatim su vatrogascima uzele šmrk i polijevale se vodom nasred ceste.

 • Znaju kako da privuku pažnju

  Znaju kako da privuku pažnju

  Foto: Twitter


Diana Oksanič (19), Ruslana Kovkova (21) i Viktoria Rohalčuk (21) privedene su te je svaka od njih kažnjena s 450 eura.

 • Vatrogascima se svidjela ideja

  Vatrogascima se svidjela ideja

  Foto: Twitter


- Samo smo pomagale vatrogascima da operu cestu - izjavile su kasnije djevojke te dodale kako se vatrogascima svidjela ideja.

Djevojke su podignule prašinu i fotografijom pred finale Svjetskog prvenstva. Naslikale su zastavu Engleske na stražnjice i time im dale podršku.

 • Vatrena podrška

  Vatrena podrška

  Foto: Twitter


U Dubaiju je uz djevojke, uhapšen i njihov organizator, američki plejboj Vitaliy Grechin (41). Napisao je na društvenim mrežama kako je platio dvadeset djevojaka da iz Rusije otputuju u Dubai kako bi napravili golišavi editorijal.

- Nisam napravio ništa loše, samo smo se zabavljali, ali naravno da mi je žao. Koštalo me to mjesec dana života, a zamislite samo sudske i putne troškove. Zbog toga mi se plače - napisao je Grechin.

 • Pravili golišavi editorijal

  Pravili golišavi editorijal

  Foto: Twitter


Grechin je inače biznismen i bivši američki vojnik. Kako piše The Sun, 1998.-2005. radio je za američku vojsku kao prevodilac. Potom je otputovao u Ukrajinu i tamo otvorio kompaniju koja se bavila financijama. Kasnije ju je prodao milijarderu Olegu Boyku. Bio je i veliki donator u Obaminoj kampanji. Danas putuje svijetom i svoje dogodovštine rado dijeli na društvenim mrežama, a sa sobom uvijek vodi desetak atraktivnih djevojaka.

- Ja živim onako kako bi 90% muške populacije voljelo živjeti. I neću se ispričavati zbog toga - tvrdi Grechin.

Više o temi Crna Gora

NA VRH

Podijeli članak na