NE ODUSTAJE

Potrošila 35.000 eura na estetske operacije: "Još uvijek nisam zadovoljna"

Džezmin je odlučila da krene u teretanu i vježba sa profesionalnim trenerom, a detaljan plan ishrane dobila je od nutricioniste

Džezmin Dej. AGENCIJE

A. F.

22.11.2021

Džezmin Dej (Jasmine Day) iz Velike Britanije je kao tinejdžerka trpjela osudu ljudi i vrijeđanje zbog fizičkog izgleda.

Ona priznaje da je oduvijek imala problem sa viškom kilograma i da je zbog stresa koji je svakodnevno doživljavala postala nepristupačna i stidljiva.

- Moja depresija je otišla toliko daleko da više nisam vidjela razlog za život. Svi su me osuđivali i upirali prstom u mene -  ispričala je Džezmin i otkrila šta je presudilo da promijeni svoj život i izgled:

- Otišla sam na porodični ručak, a rođak me je odmjerio od glave do pete i nazvao debelom. U tom trenutku sam shvatila da moram da preduzmem nešto - naglašava ona.


Ismijavana zbog izgleda. AGENCIJE

Džezmin je odlučila da krene u teretanu i vježba sa profesionalnim trenerom, a detaljan plan ishrane dobila je od nutricioniste.

Pridržavajući se strogih treninga i režima ishrane, ova djevojka je za šest mjeseci izgubila 20 kilograma.

Iako je izgledala fenomenalno, Džezmin i dalje nije bila zadovoljna fizičkim izgledom, pa je odlučila da potroši 35.000 eura na plastične operacije.

- Ne krijem da sam dva puta operisala grudi, jednom zadnjicu, a ni zubi nisu moji - kroz osmijeh je ispričala ona.

Kako kaže, još uvijek nije zadovoljna, ali je napokon zavoljela svoje tijelo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.