MALEZIJA

Trudnica poklonila suprugu Lamborghini jer će preuzeti brigu o bebi

Čim ga je ugledao, Veldan nije mogao sakriti iznenađenje, a sve vrijeme grlio je i ljubio svoju suprugu

Sve je podijelila na svom TikToku. Screenshot

A. F.

30.3.2022

Mlada majka iz Malezije odlučila je unaprijed nagraditi svog supruga i zahvaliti mu jer će nadolazećih mjeseci preuzeti svu brigu oko nje i bebe, poklonivši mu, ni manje ni više, nego Lamborghini u vrijednosti od preko 190.000 eura.

Anes Ajuni (Ayuni) Osman, 19-godišnja kozmetička preduzetnica nedavno je dobila svoje prvo dijete sa suprugom i preduzetnikom Veldanom (Weldanom) Zulkeflijem.

Budući da je tamošnja tradicija da žene nakon rođenja djeteta trebaju mirovati kako bi se smanjio rizik od postporođajnih komplikacija, Anes se prije rođenja djeteta, dogovorila sa suprugom da će on preuzeti svu brigu oko bebe i kućnih obaveza, a kao nagradu, unaprijed mu je uručila luksuzni automobil.



@ayunieso24 #ad Bagi awl2 hadiah utk jaga sy dlm Pantang nnti 😘 Terima kasih suami , besar mana pun nilai hadiah ni takkan dapat balas kebaikan awk #fyp #ad #vitamilk ♬ Dengarkan Sayang - Kangen Band

Sve je podijelila na svom TikToku gdje je postavila video kako suprugu priređuje iznenađenje. Sa povezom na očima, Anes je dovela Veldana u salon automobila, a tamo ga je dočekao Lamborghini sa ogromnom crvenom mašnom.

Čim ga je ugledao, Veldan nije mogao sakriti iznenađenje, a sve vrijeme grlio je i ljubio svoju suprugu.

- Kolika god bila vrijednost ovog poklona, nikada neće moći uzvratiti na tvoju dobrotu - dodala je Anes na video koji je skupio preko 1,6 miliona pregleda.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.