ONLAJN EMISIJA

Prekinuo sastanak nakon 30 sekundi zbog odgovora djevojke

Srednje dugme je tada postalo crveno, što svakom takmičaru daje priliku da završi spoj

Doni i Marija. SCREENSHOT

A. F.

10.1.2023

​Onlajn emisija za upoznavanje pretvorila se u pravi cirkus nakon što je Marvelov superfan grubo odbio djevojku koja nije dijelila njegov ukus prema stripovima i filmovima, te je prekinuo njihov sastanak poslije samo 30 sekundi.

U prvoj ovogodišnjoj emisiji internet šou-programa za upoznavanje "The Button" prikazan je vrlo neugodan sastanak između Donija i Marije, koji je završio nakon samo 30 sekundi.

Ideja ovog "brzog sastanka" je da dvije osobe sjede ispred istog dugmeta i kada zasvijetli crveno, bilo koji od takmičara može ga pritisnuti i zamijeniti svoj sastanak s drugom osobom. Ako oboje izdrže više od 10 minuta, za drugi sastanak će im biti plaćeni svi troškovi. Ali, sastanak Donija i Marije trajao je jedva nekoliko sekundi.

"Voliš li Marvel?"

Kompjuterizovani glas predstavio je Donija, započinjući spoj pitanjem za Mariju: "Voliš li Marvel?", a to je bilo dovoljno za vrlo neugodnu razmjenu.

"Znaš šta, ne", rekla je. "Moj brat ih gleda, ali ja se jednostavno ne mogu zainteresovati za anime."

Doni joj je odgovorio: "Ne možeš ne voljeti Marvel. Nevjerovatan je", dodajući kako "to nisu anime, nego hrpa superheroja koji pokušavaju spasiti sve."

Neugodna tišina

Uslijedila je nevjerovatno neugodna pauza, a Marija se ljubazno nasmiješila i rekla: "Da, daću priliku... možda."

Srednje dugme je tada postalo crveno, što svakom takmičaru daje priliku da završi spoj. Marija je krenula pritisnuti dugme, ali ju je Doni pretekao, što je značilo da je tada morao objasniti zašto prekida sastanak.

Naime, ideja da se nekom ne sviđa Marvel bila je previše za ovog superfana: "Imam psa po imenu Marvel, to mi je velika stvar", objasnio je dok je zaprepaštena žena odlazila.

Viralan isječak na Twitteru

Isječak je postao viralan na Twitteru prikupivši preko pet miliona pregleda, a ekipa se dobro zabavlja na njegov račun.

"Djevojka je bila u redu s činjenicom da on nije baš privlačan i debeo i što se ponaša kao štreber oko nečega što ona ne voli. Bila je voljna barem razgovarati i on je pritisnuo dugme jer ona ne voli anime", napisao je neko.

Drugi je komentarisao: "Moram joj se diviti dok je slušala dreku bez da ga je prekinula ili vrijeđala", a treći je napisao: "Hahaha, uspjela je uvrijediti i fanove anima i Marvela".

Ali, izgleda da djevojka od početka nije imala nikakve šanse jer je Dani na jednom drugom sastanku otkrio da voli samo žene azijskog porijekla.

Začudo, sve su ga odbile.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.