PREDSJEDNIK SBB-A

Radončić na iftaru u Starom Gradu: Kada vidim ovu energiju i našu posvećenost islamu, bošnjaštvu i BiH, znam da je ovo početak velikog povratka SBB-a

U vrlo ugodnom ambijentu i prijatnoj atmosferi, nakon zajedničkog iftara i dove, goste je poselamio i kratko im se obratio i predsjednik Radončić

Press centar SBB-a

21.4.2022

Velikom zajedničkom iftaru prisustvovao i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić - Avaz
Velikom zajedničkom iftaru prisustvovao i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić - Avaz
Sa sinoćnjeg iftara u Starom Gradu - Avaz
Sa sinoćnjeg iftara u Starom Gradu - Avaz
Sa zajedničkog iftara građana, članova i simpatizera SBB-a - Avaz
+1

Više od 200 građana, članova i simpatizera SBB-a prisustvovalo je sinoćnjem iftaru u općini Stari Grad u Sarajevu. Velikom zajedničkom iftaru prisustvovao je i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić, kao i mnogi drugi zvaničnici Saveza.

U vrlo ugodnom ambijentu i prijatnoj atmosferi, nakon zajedničkog iftara i dove, goste je poselamio i kratko im se obratio i predsjednik Radončić.

- Dozvolite mi da vas u ovom najljepšem mjesecu za nas muslimane još jednom poselamim. Ovo nije vrijeme za politiku, ali jeste samo da vam kažem jednu rečenicu. Kada vidim sve nas i ovu energiju i našu posvećenost i islamu i bošnjaštvu i Bosni i Hercegovini i multietničkom životu i regionu i Evropi, znam da je ovo početak velikog povratka SBB-a – rekao je Radončić.

Nakon obraćanja predsjednika Radončića, ramazansko druženje nastavljeno je tradicionalnu uz iftarsku kahvu i slatko, te uz učenje ilahija i kasida.

Inače, sinoćni iftar u Starom Gradu jedan u nizu koje tokom mubarek mjeseca ramazana organiziraju općinske i kantonalne organizacije SBB-a.




Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.