REGION

Vučić: Srbiji odgovara mir i stabilnost

Srbijanski premijer poručio danas

Srna

3.9.2014

Srbijanski premijer Aleksandar Vučić poručio je danas da Srbiji odgovara da ima mir i stabilnost, da je na putu za Evropsku uniju i da ima najbolju moguću suradnju s Ruskom Federacijom.

Vučić je rekao i da za SNS postoji samo jedna svetinja, a to je Srbija i da se za nju bori, te da je njihov posao da budu sluge, ali svom narodu - građanima Srbije, javio je Tanjug.

On je na predizbornom skupu u Majdanpeku, pred lokalne izbore u tom mjestu, rekao da je Srbija otadžbina i domovina, za koju se bori.

"To nije lak posao. Nailazili smo na bezbroj problema, zatekli opustošenu kuću bez kase, a mnogi su pričali da će morati služiti nekima drugima. Ja sam na početku svog mandata rekao da je naš posao da budemo sluge, ali svog naroda - građana Srbije", rekao je Vučić.

"I kao što nemam pravo da sklonim Srbiju s europskog puta, isto tako nemam pravo kazati našim voćarima, povrtlarima, poljoprivrednicima, privrednicima i građanima da ćemo danas zabiti nož u leđa Rusiji zato što to tako Srbiji odgovara", rekao je Vučić.

Poručivši da Srbiji odgovara da ima mir i stabilnost, da je na putu za EU i da ima najbolju moguću suradnju s Ruskom Federacijom, Vučić je rekao da to ponekad mora kazati i njemačkoj kancelarki Angeli Merkel i ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, i da svatko ima po nešto zamjeriti, ali da je najvažnije da ljudi u Srbiji znaju i osjećaju da je sve ono što su radili u njihovom interesu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.