REGION

Hrvatski ljubavni trokut: Djevojka s kojom sam varao ženu sada nas sve želi pobiti!

Nikako ne može da prežali bivšeg

(A. Vr.)

24.9.2014

Ljubovanje koje je potrajalo 20 mjeseci s osam godina starijim momkom K.A. (25) nikako ne može prežaliti.

Ogorčenost što ju je ostavio i posvetio se supruzi i djetetu dosjetila se da nesuđenog muža R.B. (33) danonoćno zatrpava pozivima, porukama i prijetnjama. Dežurala je ispred kuće te oštetila automobil.

Toj 25-godišnjoj majci troje djece, od kojih za posljednje tvrdi da je od R.B., uskoro će početi suđenje za nametljivo ponašanje, prijetnje i oštećenje tuđe stvari pa će, uprkos određenoj sudskoj zabrani prilaska na 200 metara raspamećena djevojka uspjeti vidjeti svoju nesuđenu ljubav, piše jutarnji.hr.

- Ako je kraj, onda je kraj. Afera je gotova. Nisam joj obećao ni brak ni put na Havaje. Ja sam već u braku i rastati se neću. Želim samo da me ostavi na miru. Ali ona svaki put nastavi po starom, povlači me po policiji, prijavi me za porodično nasilje i da ju tučem, a nema povreda niti zajedno živimo. I onda me sutkinja pita: "Hoćete da ju strpamo u zatvor?" U početku sam to odbijao jer ipak ona ima troje djece, ali sad je njena posesivna opsesija prešla granice - priča.

- Šetala je u pet ujutro oko moje kuće, dežurala u dvorištu kad ću se vratit iz noćne smjere, stalno govori da me voli, pa me onda vrijeđa kao i moju porodicu. Izgrebala mi je auto star godinu i pol i pričinila 12.000 kuna štete. Nju štite od mene koji je ignorišem, a mene od nje niko ne štiti. A znate što veli policija svaki put kad je prijavim? Da mora biti za sve dokaz - kaže 33-godišnji R.B. Njegova uvjeravanja da nastavi dalje sa životom i da se posveti djeci nisu bila od koristi.

- Nakon dva muža s kojima ima dvoje djece, okačila se na mene ko mrtvac na telefonsku govornicu. Ljetos me dovela do ludila jer po sto puta zove sa sakrivenog broja mog oca, djeda i baku, a ono što je rekla mojoj supruzi prelazi sve granice, poput ‘kurvo, droljo, kravo neplodna, bakterijo’! Pitala ju je i je li pokupila od mene kakvu bolest, ima li nam auto kasko osiguranje, a prijetila je i da će mi kćer, koju je pratila po ulici, angažirati kao prostitutku u Gajevoj - objašnjava R.B.

Zaljubljena djevojka 5. juli uzaludno je vikala ispred kuće da nosi njegovog sina i da bi mu bilo bolje da pođe s njom doma. Vidjevši da reakcije na njezin posjet nema, 25-godišnjakinja mu je prozor kuće razbila kamenom i bočicom parfema uz povik: “Dobro jutro, gdje mi je mužić?”

R.B. kaže da njegova problematika sliči onoj od početka godine sa zagrebačke Trešnjevke, kada je raspop iz Međimurja, sluđen što ga opsjeda i prati, svoju bivšu prijateljicu ubio batićem za meso.

- Da su institucije u tom slučaju reagirale na vrijeme i tu ženu zaustavile na odgovarajući način, počevši od nekog liječenja, taj bivši pop bio bi slobodan čovjek i živio normalan život. Ovako, od šarmantnog čovjeka neka je pomaknuta osoba napravila luđaka i ubicu - zaključio je R.B.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.