REGION

BEOGRAD Doček Nove godine uz "Moravac" i pjesme Stevena Seagala

Holivudska zvijezda oduševila publiku

Autor:(Mi. K.)

31.12.2015

Holivdska zvijezda Steven Seagal večeras je izašao na binu ispred doma Narodne skupštine i oduševio više hiljada Beograđana.

Sa njim je u ekipi i Marko, muzičar koji se već 10 godina bavi muzikom i kome je čast što nastupa sa poznatim "žestokim momkom" a okupljeni nisu propustili priliku da zaigraju i "moravac".

Seagal je pozdravio okupljene i svima poželio srećnu Novu godinu, a prije prvih taktova pjesme na aplauz podrške iz publike odgovorio je jednim neodoljivim "Fala".

Marko je mladi muzičar koji večeras nastupa sa holividskim glumcem i presrećan je zbog toga.

- Sviram đembe i daire, kao i 10 gosina bubnjeve. Stevena sam upoznao ovom prilikom i juče smo imali probu koja je trajala šest sati. U svakoj zemlji u kojoj nastupa na binu poziva muzičare iz te zemlje da unesu lokalni zvuk, zato ću biti obučen u šumadijsku nošnju da pojačam utisak - kazao je Marko.

docek-bg-1

Marko: Nastup sa Seagalom ostavarenje sna

Marko ima 18 godina i za njega je ovaj nastup ostvarenje sna.

- Gledao sam filmove Stevena Seagala i sada sam ga i upoznao i vjerujte ne mogu da procijenim da li bolje glumi ili pjeva - kroz osmjeh dobacuje Marko.

Prema njegovim riječima Beograđanima će Sigal prirediti dobar bluz.

Koncert Stevena Seagala otvorila je Danijela Karić singlovima "Gde si ti" i "Znam te" čiji je kompozitor Željko Joksimović, koji je sinoć pred Beograđanima održao koncert za pamćenje.

Vesela atmosfera na ulicama Beograda ne jenjava tako je grupa drugara odlučila da odigra i srpsko kolo uz zvuke bluza Stevena Seagala.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.