Kristijan Golubović danas na saslušanju u Tužilaštvu u Beogradu

Povodom njegovog pisanja na Facebooku koje se tiče Tamare Đurić

Fena
21.01.2016 10:05

Tužilaštvo  za visoko tehnološki kriminal (VTK) saslušat danas Kristijana Golubovića povodom njegovog pisanja na Facebooku koje se tiče Tamare Đurić sudionice realityiu programa "Farma", javlja Tanjug.

 Golubovićev branitelj Gvozden Grgur rekao je da je Golubović zadržan u policijskom pritvoru, pošto je u utorak uhićen u Kraljevu i da će danas prijepodne biti saslušan u Tužiteljstvu za VTK u Beogradu.

 Grgur je naveo da će nazočiti saslušanju, ali da o navodima kaznene prijave za sada ne može govoriti, jer s njima nije upoznat.

 Mediji prenose da će Golubović biti saslušan povodom poruke na Facebooku: "Ona (Tamara Đurić) je zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju ne smiju ni da je taknu, a kamoli da joj urade sve ono što zaslužuje" .

 Golubovića čeka služenje kazne od osam godina zatvora zbog preprodaje heroina, ali nedavno je po četvrti put zatražio odgodu kazne zbog zdravstvenih razloga.

 Sud je naložio dopunu medicinske dokumentacije, kako bi odlučio o njegovoj molbi, koja samim podnošenjem odgađa izvršenje kazne.

 Golubovića čeka izdržavanje svega četiri godine u zatvoru, pošto je polovicu kazne već izdržao u pritvoru koji mu se uračunava u kaznu.

 Dva puta je odlagao izvršenje zbog rođenja djeteta, a treći put krajem prošle godine zbog sudjelovanja na "Farmi" i obveza prema produkciji tog rijalitija.

NA VRH