REGION

OTKRIVENA DOBRO ČUVANA TAJNA Vjenčanje Ane i Bastiana ovog vikenda!

Skup u Beogradu, sudbonosno "da" u Veneciji

J.K.

2.6.2016

Srbijanska teniserka Ana Ivanović i njemački fudbaler Bastian Schweinsteiger vjenčavaju se ovog vikenda, ekskluzivno saznaje Kurir!

Kako tvrde izvori iz Njemačke, najaktuelniji sportski par izgovoriće sudbonosno "da" u Veneciji, a skup svatova će biti u Beogradu.

Ana i Švajni uspjeli su da prevare sve! Informacije o svom vjenčanju držali su u tajnosti do posljednjeg trenutka, ali lijepe vijesti su ipak procurile.

Njemačke agencije tokom jučerašnjeg dana poslale su dopise svojim izveštačima i foto-reporterima i naglasile im da budu u pripravnosti jer je moguće da za vikend otputuju u Srbiju zbog Bastiana.

- Pozvali su me moji nadređeni i rekli mi da budem spreman za putovanje u Beograd. Naglasili su mi da su dobili pouzdane informacije o vjenčanju našeg fudbalskog reprezentativca i srbijanske teniske zvijezde. Moja avionska karta je rezervisana, samo čekam da mi kažu kada idem i dolazim u Beograd - tvrdi kolega Kurira iz Njemačke.

Prema riječima ovog izvora Beograd je samo polazna tačka svadbene ceremonije. Ana i Bastian će se na vječnu ljubav zakleti u gradu ljubavi - u Veneciji!

- Gosti znaju da će neko doći po njih, ali ne i gdje će otići! Informaciju da će vjenčanje biti u Veneciji znaju samo Anini i Bastianovi roditelji. Na pozivnicama koje su gosti dobili piše da su za taj čin obavezni smoking i večernja haljina - kaže izvor Kurira, koji je već pisao o rigoroznim mjerama koje prate pripremu venčanja Ane i Švajnija. 

Svi su potpisali ugovore o tajnosti. Međutim, nije lako zadržati takvu tajnu jer su u pitanju najveće sportske zvijezde, u koje su uprte oči svih medija.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.