REGION

LOPOVI, IMAJTE MILOSTI: Ostala bez kolica, trojke ne može odvesti u vrtić

Apel mame iz Srbije

Autor:(Am.K.)

4.8.2016

Apel Jelene Kostić, mame trojki sa Voždovca iz Srbije  - dvije djevojčice i jednog dječačića, kojim moli lopova da joj vrati ukradeni Renault u kojem su bila kolica za trojke i tri auto-sjedišta za njene mališane - izazvao je veliku pažnju na Facebook-u.

Jelena se tim povodom obratila i Kuriru zamolivši da joj pomognu da njen apel dospje u javnost i napisala da je njoj i njenom mužu u noći između petka i subote na parkingu ukraden Renault u kojem su bila i kolica i sjedišta za njihove trojke.

jelena-1

Inače, ekipa Yu mame posjetila je ovu porodicu 2014. godine, kada je porodica Kostić Đorđević postala bogatija za tri bebe. Ponosna mama Jelena Kostić samo dva dana poslije 30. rođendana donijela je na svijet trojke koji su začeti prirodnim putem.

Ona se tada prisjetila kako je izgledalo kada su joj na prvom pregledu saopštili tu radosnu vijest.

 "Doktorica je bila zbunjena, gledala je pola sata da li jeste, da li nije. Ja sam joj rekla recite mi šta god da je, da li sam trudna ili nisam. Ona mi je rekla: Ma jesi, nego nešto drugo je u pitanju. Već sam razmišljala da možda nešto nije u redu. I ona kaže: Ja ovdje vidim tri bebe. Bila sam presretna samo što sam trudna, nebitno koliko ih je", ispričala je Jelena tada za YUmamu.

Doktorica je upozorila da možda neće moći da iznese trudnoću jer je sitna, ali je sve na kraju bilo bez problema.

 

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.