SNIMAK KRUŽI MAKARSKOM

Sedam redara kluba brutalno pretuklo dvojicu muškaraca

Redari su suspendovani i protiv njih će biti spovedene disciplinske mjere

Avaz.ba

3.8.2020

Redari kluba "Makarana" u Makarskoj su u noći između subote na nedelju pretukli dvojicu muškaraca nedaleko od ulaza u klub koji se nalazi na gradskoj plaži. Snimak ovog čina proširio se Makarskom.

Snimak počinje u trenutku kada jedan muškarac već leži na podu dok ga redari udaraju nogama, a zatim počinju da tuku i drugog muškarca koji je, kako se čini, pokušao da ih spriječi da udaraju čovjeka koji je ležao na zemlji.

GOSTOLJUBIVOST MARAKANE

GOSTOLJUBIVOST MARAKANE Ovaj vikend su redari iz Makarane bili raspoloženi. (Jedna osoba već leži na podu dok druga pokušava zaustaviti čopor, zatim su junaci pretukli i njega)

Posted by Dnevna doza makarskog nereda on Sunday, August 2, 2020

Redari su suspendovani i protiv njih će biti spovedene disciplinske mjere, kažu u firmi za obezbjeđenje u kojoj rade, ali i navode da su upravo posjetioci kluba "Makarana" isprovocirali sukob.

Iako se na snimku vidi da je u premlaćivanju učestovalo najmanje sedam muškaraca u crnom, iz firme za obezbjeđenje kažu da su u sukobu učestvovala trojica redara i da ne znaju ko su ostale osobe koje su se pridružile.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.