HRVATSKA

Kolinda Grabar-Kitarović operisana u Zagrebu

Ova je operacija bila nužna, vjerojatno još i ranije, napisala je bivša predsjednica Hrvatske

Avaz.ba

Kolinda Grabar-Kitarović

Foto: Facebook


Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović javila se iz KBC-a Rebro nakon operacije vratne kičme. 

- Dragi svi, javljam vam se s KBC Rebro, Zagreb, nakon operacije stenoze spinalnog kanala vratne kralježnice sa mijelopatijom i radikulopatijom. Riječ je o cervikalnoj diskekromiji prednjim pristupom uz fuziju i instrumentaciju.

Ponajprije hvala cijelom medicinskom timu, na čelu sa prof. dr. sc. Miroslavom Vukićem, i osoblju NeourokirurgIje KBC Rebro na njihovoj skrbi. Hvala i Specijalnoj bolnici "Sv. Katarina" i Radiohirurgiji Zagreb, svim drugim medicinskim ustanovama i pojedincima koji se već godinama brinu o stanju moje kralježnice i ozljedama ruke i ramena.

Hvala obitelji, prijateljima i svim dragim ljudima koji su mi ovih dana pomagali napraviti pripreme za oporavak kod kuće.

Hvala svima vama koji mi šaljete dobre želje i molitve.

Ova je operacija bila nužna, vjerojatno još i ranije. Nije bila riječ samo o bolovima, već i o funkcionalnim i motoričkim smetnjama koje su počele utjecati na moj život. I to ne samo na onaj protokolarni, zbog poteškoća sa stajanjem, gubitka ravnoteže i slično, već i na svakodnevni život. Bilo je već teško potpisati se i općenito pisati rukom, zakopčati dugmad, otvoriti bočicu vode, našminkati se, prinijeti žlicu ustima...

Sad slijedi duži oporavak, u kojem se oslanjam na potporu obitelji, prijatelja i svih dobrih ljudi.

Svima želim svako dobro, zdravlja i snage, posebno svim djelatnicima u hrvatskom zdravstvu, koji daju sve od sebe kako bi nas zaštitili i liječili, napose u ova neobična vremena - poručila je na Facebooku bivša predsjednica.

Opis: Kolinda

Facebook

Više o temi Kolinda Grabar-Kitarović

NA VRH

Podijeli članak na