Ilon Mask britanskog speleologa Vernona Unsvorta nazvao silovateljem djece

KONTROVERZE Slavni poduzetnik se očito sve teže kontrolira

Ilon Mask britanskog speleologa Vernona Unsvorta nazvao silovateljem djece Mini podmornica je trebala pomoći u spašavanju

Vlasnik ''Tesla Motorsa'' i ''SpaceX-a'', slavni poduzetnik Ilon Mask (Elon Musk) opet je bez ikakvih dokaza žestoko napao Vernona Unsvorta (Unsworth), britanskog speleologa koji je odigrao ključnu ulogu u spašavanju dječaka iz pećine na Tajlandu.

Podsjetimo, Unsvort i Mask došli su u sukob kad je vlasnik ''Tesle'' i ''SpaceX-a'' došao na Tajland mini podmornicom koju je dizajnirao, a koja je trebala pomoći u spašavanju dječaka koji su danima bili zarobljeni u pećini.

Maskova podmornica nije korištena u spašavanju, a Unsvort je nakon uspješne akcije spašavanja prokomentirao da se radilo o PR potezu, što se Masku nikako nije svidjelo pa ga je na Twitteru nazvao ni manje ni više nego - pedofilom.

Nakon što je Unsvort zaprijetio Masku tužbom, vlasnik ''Tesle'' mu se javno izvinio. Cijena dionice ''Tesle'' tada je dramatično pala, a Mask je u nedavnom intervjuu za "New York Times" priznao da je iza njega "grozna" godina.

No, slavni poduzetnik se očito sve teže kontrolira, pa je tako ovih dana u odgovoru na upit "BuzzFeeda" poslao mail prepun psovki i novih optužbi na račun Unsvorta.

Mask je tako u mailu "BuzzFeedu" utvrdio da je Unsvort "silovatelj djece" koji se preselio na Tajland kako bi se "mogao oženiti djevojčicom koja je tada imala 12 godina".

- Preporučujem da nazovete ljude na Tajlandu i provjerite što se stvarno tamo događa - napisao je Mask u odgovoru u kojem ne navodi nikakve dokaze za svoje tvrdnje.

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

Povezano
NA VRH