BIZARNO Teorija zavjere o smrti

Jesu li Tuđman i Šušak oboljeli nakon trovanja u Dejtonu

Teško objasniti šta se događa s predsjednicima južnoameričkih država, među kojima je zavladala prava “epidemija” raka

Kurir.rs

Prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, kao i tadašnji ministar odbrane Gojko Šušak istog su dana oboljeli od iste vrste tumora na malom mozgu, što je dovoljno za još jednu teoriju zavjere.

Dogodilo se to, kako prenose hrvatski mediji, nakon sastanka u Dejtonu, a ubrzo nakon toga su i umrli. I u februaru 2001. godine, također od raka, umro je Zvonimir Červenko, načelnik Generalštaba Hrvatske vojske u “Oluji”. 

Teoriju da su Tuđman i Šušak ubijeni, a zaraženi u Dejtonu, iznio je još davne 2002. godine hrvatski političar Ljubo Ćesić Rojs.

Čvrsto vjerujem da su pokojni predsjednik Franjo Tuđman i ministar Gojko Šušak otrovani u Dejtonu. Obojici se rak na malom mozgu pojavio istog dana, minute i sata. Može li to biti slučajnost? Slučajno sigurno nije, ali velom tajne ostat će obavijeni istina i razlozi njihovog ubistva - rekao je Ćesir.

Ova teorija potkrijepljena je i spiskom predsjednika u svijetu koji su umrli upravo od raka. Čini se, kako se navodi, da ipak iza svega stoji tajna tehnologija koja je u rukama SAD već godinama, a pomoću koje se uređuje svijet po njihovoj volji.

Tako se navodi da je tokom istrage koju je 1975. godine proveo Specijalni odbor američkog senata u vezi sa zavjerom ubijanja stranih vođa, otkriveno da je CIA proizvela i posjedovala pištolj s otrovnim strelicama koji uzrokuje srčani napad i karcinom.

Kada je, krajem 2011. godine, u svom godišnjem obraćanju vojsci predsjednik Venecule Ugo Čavez (Hugo Chávez) rekao da postoji mogućnost da SAD posjeduje tajno, visokotehnološki razvijeno oružje kojim je moguće “zaraziti” ljude karcinomom, mnogi su na ovu njegovu izjavu koju su prenijele svjetske agencije samo odmahnuli rukom, odmah je svrstavajući u kategoriju “bombastičnih” i “živopisnih” tvrdnji po kojima je Čavez bio poznat.

Međutim, oni malobrojni koji su obratili pažnju na njegovo upozorenje primijetili su da je vrlo teško objasniti šta se događa s predsjednicima južnoameričkih država, među kojima je zavladala prava “epidemija” raka. Na tom spisku koji se produžava nalaze se:

1. Kristina Kiršner, predsjednica Argentine, koja je oboljela od raka štitne žlijezde, a koja je na tom mjestu naslijedila svog supruga;

2. Nestor Kiršnera, obolio od raka crijeva;

3. Olanta Umala, predsjednik Perua (rak želuca);

4. Luiz Inasio Lula de Silva, bivši predsjednik Brazila (rak grkljana);

5. Dilma Rusef (Rousef), predsjednica Brazila (rak limfnih žlijezda);

6. Fernando Lugo, bivši predsjednik Paragvaja (rak limfnih žlijezda);

7. Evo Morales, predsjednik Bolivije (nazalni rak).

Ovom spisku se dodaju i sam Ugo Čavez, kao i kubanski predsjednik Fidel Kastro (Castro). 

Više o:

Predsjednici Bolest
NA VRH

Podijeli članak na