NIJE BIRAO RIJEČI

Tramp: Bajden je sljedbenik agende radikalne ljevice, želi povrijediti Bibliju

Tramp je Ohio posjetio da bi predstavio plan ekonomskog oporavka Sjedinjenih Američkih Država usljed pandemije koronavirusa

Piše: Avaz.ba

Tramp: Želi nam oduzeti oružje

Foto: Agencije


Američki predsjednik Donald Tramp (Trump) tokom posjete Ohiju obrušio se na protukandidata na predstojećim predsjedničkim izborima Džoa Bajdena (Joe Biden) iz Demokratske stranke. 

Nije birao riječi kojima će diskreditirati političkog rivala.

Tramp je Ohio posjetio da bi predstavio plan ekonomskog oporavka Sjedinjenih Američkih Država usljed pandemije koronavirusa. To je iskoristio da pošalje poruku svojim glasačima. 

Između ostalog, u pitanje je doveo i vjeru u Boga bivšeg američkog potpredsjednika i demokratskog predsjedničkog kandidata Bidena, prenosi agencija "Associated Press".

- On je sljedbenik agende radikalne ljevice. Želi nam oduzeti oružje, uništiti vaš Drugi amandman, da ne postoji religija, da ne postoji bilo šta. Želi povrijediti Bibliju, povrijediti Boga. On je protiv Boga. On je protiv oružja. On je protiv energije, protiv naše energije. Mislim da neće dobro proći u Ohiju - poručio je američki predsjednik.

Tramp se osvrnuo i na trgovinske odnose s Kanadom. Između ostalog, naglasio je da ova država iskorištava SAD. Istakao je i da je zemlja, kako je rekao, doživjela ekonomski napredak i da je nacija uživala do početka pandemije koronavirusa.
NA VRH

Komentari

Podijeli članak na