APLIKACIJA NIJE RADILA

Vlasnici "Teslinih" automobila nisu mogli otključati svoja vozila, javio se i Mask

Mask se izvinio i nekoliko sati kasnije napisao da je situacija riješena te će poduzeti mjere kako se to ne bi ponovilo

I Mask se javio na Twitteru. Agencije

N. Aj.

21.11.2021

Neki vlasnici "Teslinih" automobila imali su velikih problema. Naime, kada je "Teslina" aplikacija prestala raditi, nisu mogli otključati ni pokrenuti svoje automobile.

Na to su upozorili vlasnici automobila na Twitteru, na što je reagirao Ilon Mask (Elon Musk), koji se izvinio i nekoliko sati kasnije napisao da je situacija riješena te će poduzeti mjere kako se to ne bi ponovilo.

Aplikacija je prikazivala "500 server error", što upućuje na probleme sa serverom na koji se "Teslina" aplikacija pokušava spojiti.

Komentar Ilona Maska na Twitteru. Printscreen

Osim putem kartice s ključem i daljinskog ključa, "Teslini" automobili kao ključ mogu koristiti i smartphone. S obzirom na to da se telefoni povezuju s automobilom putem bluetootha, za njihovo korištenje kao ključa nije potrebna povezanost s internetom, odnosno problemi s aplikacijom ne bi trebali utjecati na otključavanje vozila.

Dio korisnika na Twitteru također se požalio kako s telefonima ne mogu otključati svoje automobile. Na Electreku kažu da je "Tesla" ove sedmice nadogradila svoju aplikaciju te je u tome vjerojatni uzrok problema s radom aplikacije.

Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.