ČITLUK Cilj je predstaviti mogućnosti i dobre prakse iz turistički razvijene regije

Turistički forum "Tradicija u funkciji turizma"

Razgovarati će se o ulozi vanjskih utjecaja, ulozi turističkih vodiča

Fena
10.09.2018 10:32

Foto: citluk.info

"Tradicija u funkciji turizma" naziv je turističkog foruma koji će se održati pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade HNK u okviru manifestacije Dana berbe grožđa Brotnjo u nedjelju, 16. septembra, u 14 sati u hotelu ''Brotnjo'' u Čitluku.

Turistički forum stavlja naglasak upravo na ono čime se Brotnjo ponosi, tradiciju uklopljenu u prirodnu baštinu. Kroz stručna predavanja, dijalog i primjere dobrih praksi te iskustva renomiranih panelista cilj turističkog foruma je predstaviti mogućnosti i dobre prakse iz turistički razvijene regije Republike Hrvatske te ukazati na nove prilike, način saradnje te smjernice u razvoju atraktivnih oblika turizma, najavili su organizatori.

Osobe s dugogodišnjim iskustvom u razvoju destinacijskog turizma, turističkim trendovima i korištenju prirodnih resursa u turizmu prezentirati će pregled stanja, mogućnosti kvalitetnog pokretanja i održavanja agroturizma kao destinacijskog prioriteta, razgovarat će se o ulozi vanjskih utjecaja, ulozi turističkih vodiča, uključivanje destinacije u evropske kulturne rute, gastro ponuda i njen privlačni utjecaj, a sve s ciljem poticaja razvoja kompletne turističke ponude u ruralnim naseljima općine.

NA VRH