LIFESTYLE

KAKO SAM POSTALA BARBIKA Marijana iz Negotina ima 30 godina i već 20 plastičnih operacija

Ispovijest djevojke iz Srbije

(Al. Ti.)

26.10.2015

Marijana ima samo 30 godina, a već je prošla kroz više od 20 estetskih operacija i danas izgleda kao prava barbika, piše Blic.

U svoje tijelo uložila je, kaže, jedan stan u Beogradu, jer je do sada novo tijelo platila više od 50.000 eura.

Prvu operaciju, povećanje grudi, radila je sa samo 20 godina.

- Još dok sam bila klinka u osnovnoj školi znala sam da ću raditi plastične operacije. Nisam bila zadovoljna svojim grudima, bile su male, i zbog toga sam se osjećala loše. Imala sam psihičke probleme, nisam se samoj sebi dopadala i htjela sam to da promijenim što prije. Sa 16 godina počela sam da štedim za prve silikone. Kada sam sakupila dovoljno novca, imala sam 20 godina i otišla da povećam grudi. Odmah nakon operacije osjećala sam se sjajno. Bila sam kao nova i zaljubila sam se u sebe - počinje svoju priču Marijana, koja je do prije nekoliko godina živjela u Negotinu, a sada živi u Njemačkoj gde radi kao menadžer.

Ona zarađuje dovoljno da može da finansira brojne estetske zahvate koje radi uglavnom u Beogradu. Ono što Marijana nije znala je to da će se na plastične operacije i “savršeno” tijelo, kako ona kaže, ubrzo navući.

- Par godina kasnije uradila sam dvije operacije nosa jer sam htjela da bude savršen. Poslije toga četiri liposukcije na nogama, struku i stomaku. Zatim sam radila ubrizgavanje masnog tkiva u obraze, povećala sam zadnjicu i zatezala sam očne kapke. Nakon nekoliko godina od prve operacije, ponovo sam povećala grudi, jer mi se činilo da nisu dovoljno velike - priča Marijana barbika.

Rekordni broj zahvata radila je na usnama - čak 10!

- Nedavno mi se pojavila jedna bora i morala sam odmah da je uklonim botoksom. Sada gotovo da ne mogu da podnesem da mi je neki dio tijela nesavršen, i čim mi se nešto ne dopada idem na korekciju. Ne smeta mi što me pojedini ljudi osuđuju, kažu da sam plastična. Moj dečko i prijatelji me podržavaju u svemu - kaže ova mlada žena.

Idealna figura za nju je, kaže, tijelo pjevačice Jelene Karleuše.

- Ona super izgleda i kao i ja, liči na barbiku - kaže kroz smijeh Marijana, i dodaje da, ako jednog dana bude imala kćerku, ne bi je podržala da stavlja silikone.  

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.