ZANIMLJIVOSTI

Glumila trudnoću devet mjeseci da je dečko ne ostavi, a onda je postalo još jezivije

Screenshot

Index.hr

4.8.2018

Roza Kasteljanos Dijaz (Rosa Castellanos Diaz), mlada žena iz mjesta El Kojolar u Hondurasu, očekivala je blizance sa svojim dečkom Melvinom Mendozom. Barem su svi tako mislili, uključujući i Melvina, s obzirom na to da je Roza izgledala trudno i čak je svima pokazala slike s ultrazvuka.

No, prošli petak, kako se približavao veliki dan, Roza se ukrcala na bus i uputila u bolnicu obližnjeg grada kako bi rodila. Kasnije te večeri nazvala je Melvina s potresnim vijestima - jedna od njihovih beba umrla je pri porodu, a druga je morala ostati u bolnici da dobije posebnu njegu. 

U subotu se Roza vratila u El Kojolar s malim kovčegom kako bi prisustvovala bdjenju koje su organizirali njeni dečko i rodbina. Kad su ljudi pitali mogu li vidjeti dijete, žena im je rekla da su joj u bolnici rekli da ne otvara kovčeg. Kako piše "Oddity Central", bdjenje se tada nastavilo, a Melvin je bio toliko shrvan da su ga prijatelji morali smirivati dok je gledao kako zakopaju kovčeg.

Nakon sprovoda, svi su se fokusirali na živućeg blizanca, koji se borio za život u bolnici Escuela. No, nekim ljudima nešto u priči nije štimalo. Mnogi Melvinovi prijatelji već su prije posumnjali da je lažirala cijelu trudnoću samo kako bi ostala s njim u vezi.

Tokom noći otišli smo na groblje i iskopali kovčeg. Na naše iznenađenje, unutra smo pronašli lutku odjevenu kao dijete - rekla je Ismael Mejia, Melvinova prijateljica. 

Melvinovi prijatelji svoje su otkriće snimili, a zatim su sve odnijeli policiji. Iznenađujuće, nakon što je saznao što je njegova djevojka napravila, Melvin je od policije tražio da ne poduzimaju daljnje akcije protiv nje.

Iako to još nije potvrđeno, sumnja se da ni drugo dijete ne postoji.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.