LIFESTYLE

Keune Adrija svečano otvara najveći edukacijski centar u BiH

Bit će predstavljena trend kolekcija Taktilni rituali za 2015. godinu

Redakcija

17.4.2015

Keune Adrija Sarajevo 19. aprila 2015. svečano otvara najveći Keune edukacijski centar u BiH. Tom prlikom predstavit će Keune trend kolekciju Taktilni rituali za 2015. godinu.

U prvom dijelu svečanosti, koja počinje u 17 sati, Keune Akademija sastavljena od internacionalnih edukatora, će frizerima predstaviti novu kolekciju kroz look & learn seminar. Nakon toga, u 19 sati će početi svečano otovrenje za sve goste, uz prigodan program.

Otvorenje će uveličati gospodin Berislav Pečenić, vlasnik kompanije Keune Adriatic d.o.o, generalni zastupnik Keune Haircosmetics za Jugosistočnu Europu. Goste će također pozdraviti i direktor Keune Adrije d.o.o. Sarajevo, gospodin Gojko Kovačić.

Ovo je prvi edukacijski centar ove vrste u BiH, koji će frizerima iz cijele regije omogućiti vrhunsku edukaciju te praćenje novih trendova u svijetu frizerstva.

Keune Haircosmetics iz Nizozemske, je obiteljska kompanija koja se bavi isključivo kozmetikom za kosu, koja postoji već 93 godine u obiteljskom vlasništvu.

Svi Keune proizvodi proizvode se isključivo u Keune tvornici u Soest u Nizozemskoj i odatle proizvode iste, i konstantne kvalitete distribuiraju se po cijelom svijetu. U procesu proizvodnje insistira se na upotrebi aktivnih prirodnih sastojaka kad god je to moguće. Što govori i njihova ideja vodilja „SAMO ZDRAVA KOSA JE LIJEPA KOSA“.

U svaki korak proizvodnje uključen je i osobno George Keune, vlasnik kompanije koji uvijek ističe kako ovaj obiteljski posao dolazi iz srca, a usmjeren je na kosu.

Treba napomenuti da će se ovom prilikom obilježiti i desetogodišnjica Keune Adrije d.o.o. u Bosni i Hercegovini.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.