LIFESTYLE

Zašto volimo muškarce koji su spretni u kuhinji?!

Doručak u krevetu kao u filmu

(Dž. Č.)

22.6.2015

Mnoge dame će se složiti da vole muškarce koji su spretni u kuhinji, a Cosmopolitan donosi i nekoliko razloga zašto.

1. Impresionirat će vašu obitelj i prijatelje. Zamolite ga da pripremi nedjeljni ručak i uživajte posmatrajući kako se svi kolektivno rastapaju nad njegovim vještinama. Nema više zivkanja mame upomoć, kao ni naručivanja dostave kada vam neko dolazi na večeru!

2. Najbolje večere u životu. Vaše romantične večere koje on s puno ljubavi pripremi i posluži uz zavodljivo svjetlo svijeća bit će nešto najbolje što ste imali prilike iskusiti. 

3. Odjednom i kupovina namirnica postaje zabavna. Budući da je on pravi ekspert koji će vas poučiti svim trikovima i otkriti vam koje namirnice kupiti da iz svojih jela izvučete maksimum. Dosta je kupovine preskupih gotovih salatnih dresinga, njegovi recepti gotovi u sekundi stupaju na scenu!

4. Potpuno nova iskustva. Ljudi koji vole kuhati najčešće vole i eksperimentirati s novim kuhinjama, sastojcima i začinima, pa će vam otkrivanje novih poslastica proširiti vidike na najukusniji mogući način.

5. Najukusnije pomirbe. Nakon što se posvađate, postoji velika šansa da se iskupi za svađu. "Oprosti ljubavi, ne želim se više svađati. Evo ispekao sam ti čokoladnu tortu s lješnjacima". Pa mu probajte ne oprostiti nakon toga!

6. Jutra kao na filmu. Zamislite da vas bude poljupci, a prije nego što uspijete u potpunosti otvoriti oči, stiže vam doručak u krevet. Topli vafli, vruća kava, svježe cijeđeni sok od naranče, kroasani... Ako od ikoga ovako nešto možete očekivati, onda je to on!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.