LIFESTYLE

ŠPANCI ODUŠEVLJENI PREKRASNOM IZABEL Kovačićeva djevojka osvojila internet!

Već je osvanula na naslovnici

Autor:(A. Vr.)

21.8.2015

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić jedna je od glavnih tema španskih sportskih medija posljednjih dana. Ali ne samo on, već i njegova prekrasna djevojka.

Izabela Andrijanić bila je uz Kovačićevu obitelj na službenom predstavljanju u Real Madridu u srijedu, a svakako je zapela za oko španskim medijima. Oni su ju fokusirali i stavljali u prvi plan, pa je tako njena fotografija osvanula i na naslovnici uglednog Asa.

Poznato je da su se Kovačić i lijepa Izabela upoznali prije nešto više od pet godina u crkvi sv. Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, a slavni nogometaš svoju ljubav često iskazuje objavljujući njihove zajedničke fotografije na društvenim medijima.

U razgovoru za medije Kovačić je znao naglasiti kako je itekako svjestan Izabeline ljepote, ali da ga je ona osvojila drugim kvalitetama - jednostavnošću, iskrenošću i skromnošću.

"Novi igrač Real Madrida i hrvatski reprezentativac u srijedu je predstavljen na Bernabeuu. Ali u špansku prijestolnicu ne dolazi sam. Dolazi s partnericom Izabel Andrijanić koja je probudila znatiželju objavljujući privatne fotografije na društvenim mrežama", piše El Mundo.

Inače, na Youtubeu je nakon predstavljanja Kovačića osvanuo video u kojem se u prvi plan stavlja isključivo Izabela.

U svakom slučaju, Kovačiću i njegovoj djevojci neće nedostajati medijske eksponiranosti u danima u Madridu, prenosi jutarnji.hr.

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.