ZA SIGURNU ZABAVU

Lolita, Saša i Isilel za navijače u Rusiji: Otvoren bordel lutaka

Blic/Fos media

12.5.2018

Prvi bordel s lutkama robotima otvoren je u Moskvi u susret Svjetskom fudbalskom prvenstvu, koje počinje 14. juna u Rusiji, a vlasnici se nadaju da će ovom investicijom privući horde navijača, pa čak i samih fudbalera.

Naime, prema navodima medija, Rusi navijačima nude bordel s robotima, a mušterije tvrde da je orgazam jači i duži nego s pravom ženom.

"Dols Hotel" smješten je u moskovskoj poslovnoj četvrti, a gosti mogu da biraju između više lutki po imenu Lolita, Saša i Isilel. 

Sobe u 'legalnom bordelu' koštaju između 20 i 30 eura po satu. Ali, to ne uključuje lutku za seks.

Sveukupna cijena nakon što platite lutku raste na oko 75 eura po satu, a vlasnici su sigurni da će navijači imati volje da potroše toliko novca.

#dollshotel #LumiDolls #Moscow #MoscowCity #Москва

A post shared by Dolls Hotel (@dollshotel) on

- Zaista očekujemo navalu tokom prvenstva i nadamo se da će nas posjetiti dosta stranih turista. Zato sada čekamo na posebnu dozvolu da ugostimo strance. A što se tiče igrača - ako im dopuste treneri i menadžeri, vrata su im otvorena - izjavio je PR bordela, prenosi Blic.

Lutke, odnosno roboti za seks opisane su kao 'tople" s mehaničkim pokretima i ugrađenom inteligencijom. 

Vlasnik hotela Dmitrij Aleksandrov tvrdi da 36 posto Rusa nije srećno svojim seksualnim životom.

#DollsHotel #LumiDolls #Moscow #MoscowCity #Москва

A post shared by Dolls Hotel (@dollshotel) on

- Stvaranje centra za slobodno vrijeme za odrasle u Rusiji ne samo da je legalan i siguran način da unaprijedite svoj seksualni život, već se bori i protiv najstarijeg problema u Rusiji - nasilnom izrabljivanju žena - izjavio je aludirajući na prostituciju.

On kaže da je to i velika pomoć ljudima s psihičkim poremećajima. 

- U Španiji, primjera radi, 30 posto klijenata su ljudi s mentalnim ili psihičkim problemima. Nakon svakog klijenta lutke prolaze kroz potpuni dezinfekcijski tretman shodno međunarodnim standardima - napominje vlasnik i garantira da se u njegovom bordelu ne možete zaraziti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.